Wiem że do serii zakładali 17"/225/50 to pewnie 18"/235/45 też wejdzie. Poza tym jak Ci nie przeszkadza naciąg to 225 na 8" szeroką też założysz. Jeżeli szukasz komfortu bo nie kupuj opon wzmacnianych bo są sztywniejsze.
Witam. Mam pytanko. Felgi ze 166 ( 5x108 et.30 marki Alessio) do jakiego auta mogą jeszcze podejść ??
Do takiego w którym jest rozstaw 5x108ET niewiele mówi bo to i tak zależy od wielkości zacisków i kształtu ramion.
Koledzy jakiś dobry/polecany producent bądź sklep z śrubami pływającymi ?z homologacją i żeby nie były z plasteliny ;D
Zostały mi z mojej 159 felgi ładne OZ 18 calowe i myślę czy podejdą do 166 co myślicie ? śruby pływające plus pierścienie centrujące ? ma to sens ?
Czy ma sens to odpowiedz sobie sam. Ale kojarzę, że miało na forum parę osób felgi ze 159/brera na 166
Może wypowie się ktoś kto ma taki zestaw,z sensem to chodziło mi bardziej czy jest to bezpieczne...ale wydaje mi się że jak na dystansach odejdę nie więcej niż 1,5cm na stronę to nie będzie źle.Fajnie by było jak by wypowiedział się ktoś kto jeździ na takim bądź podobnym modzie i może z doświadczenia polecić jakiś sklep bądź producenta.
Jest gdzieś rozpiska, które z oryginalnych felg wchodzą na zaciski Brembo bez problemu ? Czy wszystkie 17 wchodzą ?
Fabryczne 17" wchodzą wszystkie
OK. Dzięki.