Witam.
Mam mały problemmianowicie chodzi o "telefon" tj. karta raz się załącza raz nie. Wkładanie, wyciąganie czasami pomaga, czasami nie. Jak chce to działa, a jak nie to trudno
Wie ktoś może o co chodzi i jak(gdzie)szukać przyczyny?
Witam.
Mam mały problemmianowicie chodzi o "telefon" tj. karta raz się załącza raz nie. Wkładanie, wyciąganie czasami pomaga, czasami nie. Jak chce to działa, a jak nie to trudno
Wie ktoś może o co chodzi i jak(gdzie)szukać przyczyny?
Przyczyny szukaj w ICSie. Musisz go wyciągnąć i sprawdzić.
1. Gniazdo.
2. Połączenie gniazda z resztą.
3. Styki.
Dołączę się, mam taki problem u siebie ze karta łapie zasięg niby ale mam przekreslona słuchawkę i nie można dzwonić ani odbierać, co to może być? Pierwszy raz mam styczność z takim telefonem w samochodzie i proszę o rady
Wysłane z mojej Xperii Z przy użyciu tapatalka
Zmień kartę i zobacz czy będzie tak samo.
Wsadzilem inna kartę i wszystko działa jak należy, wie ktoś może czy play wyrobi druga kartę na ten sam numer?
Duplikat karty wyrobi Ci każdy operator (każdy dla swojej sieci) oczywiście za opłatą, chyba że udowodnisz błędne działanie karty.
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
A będą chodziły obie czy musze ciągle ja przekładać między autem a telefonem?
Stara zostanie zablokowana/zabrana w salonie.
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Drugą aktywną kartę do jednego numeru wydaje tylko t-mobile. Nazywa się to tandem. W innych sieciach tak jak danus pisał.