Radio ics becker - proszę o pomoc

Wojciech

Nowy
Auto
Alfa Romeo 166
Witam Serdecznie Alfaholików!
To mój pierwszy post na tym forum. Jestem właścicielem świeżo nabytej belli po zakupie padł mi niestety akumulator i co za tym idzie radio ICS Becker MODEL BE 2580 SERIAL: Y5024994 zaczęło wymagać kodu którego nie posiadam. Wiem, że jest to ciężka tematyka i w związku z tym mam pytanie czy ktoś może polecić osobę która poradzi sobie z tym zagadnieniem oczywiście w rozsądnej cenie. Dziękuje za wszelką pomoc.:o

Jesteś świerzakiem więc nie liczyłbym na darmoszkę ale możesz napisać do danusa z forum.

Niestety jest to BE2580 wiec albo trzeba zrzucać wsad (i tak sa problemy) albo musisz poszukać kogos z dostępem do sprzętu Martecha. Nie wiem czy jest ktoś taki na forum. BE2569 robi się od ręki.

Za błędy winić Tapatalk i operatora MB526

I pamiętaj , że jak sie specjalista za bardzo wyceni to zawsze mozesz kupic uzywane radio ICS z kodem i sobie przełozyc. Idzie wyrwac nawet niedrogo takei ICS. Panel radia czy to amelinium czy drewno spokojnie sobie przelozysz wiec jakby co nei kieruj sie jego kolorem podczas zakupu a tym czy ma wejscie na tel i kartą kodów.

Musze poszukać ale w razie co to chyba ja będę miał takie radio na zbyciu z kodem.

Amortyzatory
Powrót