Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Xcarlink alfa 166 nie działa

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    Alfa 166 3.0 V6

Domyślnie Xcarlink alfa 166 nie działa

Siemka potrzebuje pomocy. Zakupiłem ostatnio emulator zmieniarki xcarlink na audiostrada.pl ale niestety nie działa. Mam alfe 166 2000r v6 3.0. Wczesniej grala na normalnej zmieniarce cd ale po jakims czasie przestała czytać płyty. Soft ics 3.65. Wydaja mi się że emulator dobrze podłączyłem z tyłu ics. Wczesniej do ics były podłączone 3 kostki niebieska, zielona, i żulta (żulta byla bez zadnych przewodów). wyjąłem stare wtyczki i podłaczylem te od emulatora. Testowałem na roznych kartach sd itp ale nie działa.Na karcie mam foldery CD01, CD02.. CD06 Na ics jest napisane no cd player czy jakos tak.

Super Moderator Quadrifoglio Verde Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6

Domyślnie

A zmieniarkę widzi czy też pokazuje No CD player? (nie musi czytać płyt tylko czy widzi zmieniarkę). Jeżeli widzi to masz uwalony emulator i zgłoś to na reklamację. Jeżeli jednak zmieniarki też nie widzi to masz problem z kablami.

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    bydgoszcz
    Auto
    166, 1999, 2.0+lpg

Domyślnie

mi czasami w audiostradzie potrafi w srodku piosenki zaczac sie kaszanic i tez wywala blad nocd player - wtedy dopiero odpalenie samochodu po kilku minutach pomaga

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    Alfa 166 3.0 V6

Domyślnie

Zmieniarke widzi. Mam pendrive z diada i jak podłączam do emulatora do dioda sie nie zapala.

Super Moderator Quadrifoglio Verde Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6

Domyślnie

Cytat Napisał sebusek2 Zobacz post
    Zmieniarke widzi.
    Czyli tak jak pisałem. Uwalony emulator. A skoro jest nowy to go reklamuj zamiast samemu kombinować.

Cytat Napisał jerry46 Zobacz post
    mi czasami w audiostradzie potrafi w srodku piosenki zaczac sie kaszanic i tez wywala blad nocd player - wtedy dopiero odpalenie samochodu po kilku minutach pomaga
    Też tak mam. Nawet dzisiaj zrobiłem sobie duży wypad i się wkurzyłem bo po chwili musiałem stanąć i zgasić auto. Czasami też łapie zawieszkę i nie zmienia numeru piosenki. A jak cofniesz o jedną to w rzeczywistości cofasz się do tej na której się zawiesił (czyli dużo więcej niż jedna).

Użytkownik Maniak resoraków Avatar gennosuke
    Auto
    AR 156 1.9 JTD CF2, AR 156 1.8 TS CF2, AR 166 3.0V6 CF3

Domyślnie

Mi sie zawieszala tak ze tylko wypiecie i ponowne wpiecie pomagalo.

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    bydgoszcz
    Auto
    166, 1999, 2.0+lpg

Domyślnie

Marek - mam dokladnie tak samo, juz myslalem ze to tylko z moim egz tak jest uwalone. najgorsze jak jedziesz autostrada - wtedy pozostaje ale jechac w zupelnej ciszy albo przerzucic sie na radyjko.
    a tak przy okazji - jak podlacze do audiostrady jakies zew urządzenie -np tablet poprzez kabel minijack to zauwazylem ze jakosc dziwku jest o wiele lepsza. tak jakby sama audiostrada nie do konca radzila sobie z kodekiem mp3 i ucinala pasmo. testowaliscie moze? ja na tych samych piosenkach nawet slysze mocna roznice w jakosci a audiofilem na pewno nie jestem.