• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Czyc zapach plynu chlodniczego w kabinie - prosze o porade

Jak na cieplym to cieknie nagrzewnica.

Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2

Jak już to wszystko rozbebesze w jaki sposób wyciągnąc samą nagrzewnice z tej plastikowej obudowy i w którym miejscu rozłączyć przedowy klimy żeby nie uciekł czynnik chłodzący?

Czyli źle zrozumiałem. Można wymienić narzewnice i nie trzeba rozkręcać przewodów klimatyzacji?

Nagrzewnica to element w którym płynie płyn chłodniczy a nie czynnik klimatyzacji. Ale jak zdemontować to już w eLearn będzie pisać.

klimatyzacji ponoć nie trzeba rozpinać tylko przy 2.0ts bo jest tam więcej miejsca ale ja nie dałem rady i rozkręciłem klimę przy zaworze rozprężnym . warto się zaopatrzyć w ściągacz do ramion wycieraczek to mocno ułatwia proces rozbiórki ;)

Amortyzatory
Powrót