Radio na desce rozdzielczej

niby jest napisane iż wystarczy przepiąć kable, nie trzeba nic ciąć i lutować. Jeśli mnie pamięć nie myli to już któryś z Alfisti to pokazywał lub nawet chwalił się tym, nie wielu forumowiczom się to podobało.

Mam dziwne złudzenie, że sprzedaje to ktoś od nas, bo jak się nie mylę to ta alfa była na ostatnim zlocie w Piotrkowie tryb (znajomo wygląda radio).

Dla mnie tandeta. A czemu nie wlutujesz się z mp3 pod kaseciaka jak to całkiem niedawno opisano? Ja wywaliłem sobie jacka do popielniczki i podłączam co chcę. Koszt 0zł (chyba że jacka nie masz żadnego to +2zł :D ) jakość super.

transmiter uzywałem ale jakosć dzwięku... powalająca na pysk :) marek230482 nie wiem gdzie dokładnie wlutować sie...

---------- Post added at 21:23 ---------- Previous post was at 21:23 ----------

i na chwile obecna używam adaptera kasetowego ale jakość też porażająca :D

w manualu jest bardzo dokładnie

Wyręczyleś mnie pampik :)
Dobre z tym pryszczem :) choć ja jestem na etapie projektu pewnego rozwiązania w tym miejscu. Jak skończę to poddam opinii publicznej :D

odnośnie projektu w tym miejscu to ja tam obmyślam plan montażu wysuwanej navigacji. Jak juz wykombinuje to tez sie pochwalę:)

W pionie nie da rady :P

Można też zamontować radyjko w bagażniku (w stelaż zmieniary) i pilota przy kierownicy. Mam taką zmodyfikowaną wiązkę pod Sonego z pilotem przewodowym. Wygląda (a raczej nie wygląda, bo nie widać) i gra bardzo dobrze.

j/w a;e mechanizmu jeszcze nie wymyśliłem a raczej nie mam z czego zaadaptować. Ale ogólny zarys w głowie mam :)

Amortyzatory
Powrót