Kris_Nero166
ZBANOWANY
18 cali wejdą każde, 17nastki bez przymierzenia nie ma 100% pewności
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja mam dystanse 15mm na ori felgi 17" (telefony) do 166. I większych już bym nie zakładał. Porównaj sobie ET tych felg do twoich ze 156 i będziesz wiedział jaki dystans można włożyć.
Masz rację, wyliczyłem, że dystans max 15 mm może być. Masz może jakiś namiar na dostawcę takich? W większości przypadków widzę, że oferują co najmniej 20 mm.
Masz rację, wyliczyłem, że dystans max 15 mm może być. Masz może jakiś namiar na dostawcę takich? W większości przypadków widzę, że oferują co najmniej 20 mm.
Jak zrobiłeś konie i moment w swojej 166 3.0 ?
viader nie bądź taki delikates - przecież nie mówimy tu o żonach tylko o kawałku aluminium, który w tych 2 przypadkach powyżej wygląda do dupy. Prawda jest taka, że ciężko coś nie od AR zaryzykować by to miało wygląd i nie wtopić. Np wzór brera-szprychy wygląda tak sobie na brerze ale nasz kolega zaryzykował na 166 i wygląda to jak dla mnie bardzo dobrze:
![]()