no i jak sie okazało to 5x108
a ich stan moim zdaniem jest bardzo fajowy,ranty na dwóch felgach deliktnie otarte i troche zasniedziale ,ale chwila pracy z pasta i juz jest fajny efekt,a co dopiero jesli uzylbym jakiejś specjalnej do tego typu zadań![]()
no i jak sie okazało to 5x108
a ich stan moim zdaniem jest bardzo fajowy,ranty na dwóch felgach deliktnie otarte i troche zasniedziale ,ale chwila pracy z pasta i juz jest fajny efekt,a co dopiero jesli uzylbym jakiejś specjalnej do tego typu zadań![]()
Witam jestem tu nowy i mam pytanie ktore juz pewnie bylo maglowane ale jakos nie umiem znaleźć tematu.
Czy takie felgi ROZSTAW ŚRUB 5*108... ET41.. 7J 16" spasuja do AR 166 2,0 ts ??
Powinny podejść. Ts i jtd10v mają małe zaciski i zbytnich problemów nie ma. Gorzej jak masz hamulce brembo
wysłane z WC
[C
Taa pasuje
Jeśli pomogłem - kliknij na gwiazdkę.
7J ET 41 stalówki na pewno wejdą do T.S i JTD 10V, natomiast właśnie taki parametry mam w swoich 16" telefonach, które zdjąłem z 3.0 i 2.5 V6![]()
Wielkie dzieki to chyba wszystko w tym temacie![]()
Co myślicie o takich 17" do 166 FL?
lub:
lub:
Czy może zostać przy moich? Tylko trzeba je pomalować, myślałem na taki dymiony srebrny.
![]()
Ostatnio edytowane przez matezoma ; 05-08-2015 o 14:35
wrzucaj 18. jak chcesz koniecznie 17 to zostaw ori
Te pierwsze są ładne, ale rant sprawi ze beda wygladac na 16 cali. Jakby to były 18 to juz by było ciekawie. Drugie nie pasuja do 166 imo predzej do jakiejs hondy, 3 wygladaja na jakies delikatne- za duzo tych szprych a pozatym dwukolorowe felgi mnie sie kojarza z chińszczyzną. Najlepsze te co masz są takie moje zdanie.
[C
Chyba w takim razie zostane przy ori. Jeszcze dwie propozycje znalazłem. Jest coś na wzór GTA ze 156
![]()