Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Chlapacze przód

Użytkownik Pasjonat Avatar Masa625
    Mieszka w
    Wielkopolska
    Auto
    166 2,4 JTD `99

Domyślnie Chlapacze przód

Witam Panowie.

Czy orientuje sie ktoś czy do 166 sa dostępne chlapacze przednie/ Gdzies kiedyś migneła mi na jakimś foto 166 z łądnymi małymi chlapaczami zamontowanymi z przodu. Mieszkam na osiedlu bez utwardzonej drogi i zawsze po deszczu mam zachlapane przednie drzwi , wiec pomyślałem czy ktoś cos takiego widział. Poza ochroną przed błotem chronione są też błotniki lakier na nich przed kamykami.

Odrazu podziękuje za opinie , że do 166 chlapacze to wioska itp itd Mnie chodzi o coś bardzo dyskretnego a nie jak w autach WRC.
    Widział wogóle ktoś 166 na chlapaczu? A może ktoś z Was ma chlapacze zamontowane u siebie. Podejrzewam , że w salonie musiała byc opcja wyposazenia auta w ten wynalazek. Może da sie coś ładnego dosztukowac z innego auta hm...
    Idzie jesień wiec temat na czasie. Zapraszam to dyskusji Pany
    Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 03-10-2013 o 13:06
    [C

Super Moderator Quadrifoglio Verde Avatar marek230482
    Mieszka w
    Strzelin
    Auto
    166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6

Domyślnie

To ja do dyskusji dodam, że nie widziałem nigdy w żadnych różniastych kartach i katalogach z wyposażeniem opcji dokupienia chlapaczy. A trochę mi się tego przewinęło, również obcojęzycznych.
    Jeżeli chodzi o samą idee to chyba nieco mija się z celem. Skuteczne = brzydkie. Aby działały i nie chlapało Ci na drzwi to niestety muszą odstawać tyle ile opona od karoserii przy progu auta = dużo.

Użytkownik Romeo Avatar gonzo
    Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto
    Fiat Tipo SW 1.4 T-jet

Domyślnie

Lepiej idź do Zarządu Dróg żeby Ci kostkę albo asfalt polozyli
    Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
    Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
    Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva

Użytkownik Pasjonat Avatar Masa625
    Mieszka w
    Wielkopolska
    Auto
    166 2,4 JTD `99

Domyślnie

Cytat Napisał marek230482 Zobacz post
    Skuteczne = brzydkie. Aby działały i nie chlapało Ci na drzwi to niestety muszą odstawać tyle ile opona od karoserii przy progu auta = dużo.
    To fakt. PRzegladam na allegro różne typu chlapaczy i zeby to mialo jakikolwiek sens to musiało to by odstawac na bok auta a mi chodziło o cos malutkiego. Z kolei te malutkie też sa bez sensy bo próg osłonięty jest przez plastikową nakładkę wieć kamyki mu nie szkodza raczej. Niby sa jakies do 166 ale jak koles pisze , ze to chlapacze do " 155, 156, 166" to chyba idealnie przylegać to to nie będzie. W dziale 159 jest wątek o chlapaczach i coś podobnego to tego w 159 dało by rade.

Gonzo kostke obiecywali położyć jak wybory na radnych gminy robili to miały byc na osiedli place zabaw, ronda, przystanki autobusowe, sygnalizacje świetlne nawet jeden oszołom obiecywał a jak już sie wybory odbyły to jest WIELKI CH.J . Polska.
    Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 03-10-2013 o 15:51
    [C