Ostatnio edytowane przez Majkel ; 18-11-2013 o 21:29
Może masz uszkodzony przycisk?
Jak wcisniesz guzik w dół (i przytrzymasz) to się zapala, czy też nie?
Ja tak kiedyś miałem, wciskałem wyłącznik, zapalała się, i wracał do pozycji OFF. Kupiłem wtedy za 35zł w Autosklepie nowy wyłącznik, i moge zapalić i zgasić diode, ale podgrzewanie i tak nie działa....
Przycisk po prostu wyciągasz i wkładasz nowy
On siedzi na zatrzaskach które wciśniesz od spodu. Możesz palce włożyć między plastikiem i fotelem albo od spodu (nie wiem jak w 147).
W 166 to wygląda tak:
Trzeba odłączyć wtyczke, to jest mój stary przycisk, nowy miał wtyczke równoległą względem tego (w ASO przycisk kosztuje 130 zł, na autosklepie dorwałem za 35)
A tu masz zaczepy z jednej i drugiej strony. Tak naprawde wystarczy tą wtyczke mocno podnieść do góry, nie trzeba w sumie nic podważać ani jakoś specjalnie się siłować
Czy do 147 pasuje ? Nie wiem.... Coś mi chodzi po głowie, że od Lancii Lybry może być jeszcze podobny / taki sam![]()
ja mogę sobie wciskać do woli i tak nic się nie zapala.ani w fotlu kierowcy ani pasażera, a niesadzę żeby 2 na raz się zerzarłydlatego szukam po przekaznikach....niedostałem odp który to przekażnik?? bo dodatkowego bezpiecznika raczej niema do podgrzewania dupy nie?