Witam mam takie pytanie jakie czujniki, podcisnienia odpowiadaja za potencjometr gazu.odcina mi gaz i nie jest to wina potencjometru bo juz jest zmieniony.
Witam mam takie pytanie jakie czujniki, podcisnienia odpowiadaja za potencjometr gazu.odcina mi gaz i nie jest to wina potencjometru bo juz jest zmieniony.
łapiesz check'a podczas jazdy ?
http://www.forum.alfaholicy.org/147_...ym_zrobic.html
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
No wlasnie nie wywala zadnego bledu a wymienilem juz prawie wszystko
Błędy w ecu ?
Konwersje USA->EU
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Nie ma żadnych bledow no i wlasnie nie wiadomo dla czego odcina ten gaz
oka
a co do tematu to nikt wróżką nie jest. Bez szczegółowych informacji, logów, sprawdzenia w programie diagnostycznym pedału nic ci nikt nie powie. Chyba że strzeli z diagnozą![]()
Konwersje USA->EU
No właśnie wszystko jest sprawdzone pedał działa, wymieniłem już wszystkie czujniki, przepustnice, potencjometr, sterownik, podciśnienia no i dalej to samo odetnie, parametry wszystkie są takie jak mają być. Jeszcze tylko nie wymieniałem czujnika na listwie wtryskowej ale czy on może mieć coś do tego ?
Tak z ciekawości:
po co Ty to wszystko wymieniałeś?
Prawie wszystko idzie sprawdzić za pomocą interfejsu. Piszesz, że nie ma błędu- jaki interfejs podpinałeś? Jakiego oprogramowania używasz ? Jakie parametry sprawdzałeś? Zloguj kilka parametrów w momencie gdy Ci gaz odcina i może dojdziemy co się dzieje.