Tak jak w tamacie szukam Brery do kupienia tylko w benzynie, najlepiej 3.2 Q4.
Słyszeliście coś konkretnego w naszych okolicach??
Od niedzieli będę w Pl i chciałbym się zająć tym tematem żeby takową nabyć![]()
Wysłane z mojego HTC One
Tak jak w tamacie szukam Brery do kupienia tylko w benzynie, najlepiej 3.2 Q4.
Słyszeliście coś konkretnego w naszych okolicach??
Od niedzieli będę w Pl i chciałbym się zająć tym tematem żeby takową nabyć![]()
Wysłane z mojego HTC One
w Debicy byla do sprzedania czarna z czerwonym wnetrzem(rowniez deska) tylko 2.2 JTS chyba za ok.40 tys,rok 2006 chyba.Musisz zerknac na alledrogo.W Łancucie Fishmann tez maja chyba dwie ale nie wiem chyba JTDmy
3.2 Q4 to ogolnie ciezko wyrwac wiec mysle, ze bedzie problem z tym motorem
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Tą z dębicy obczajałem ale czerwona skóra...
A z typami z łańcuta gadałem oni mają jedną 3.2 ale z tego co udalo mi się ustalić była cała bynajmniej wyobijana i malowana na około... a diesla nie chcę![]()
Czemu tylko Podkarpacie? Ja na Twoim miejscu nie ograniczał bym się tylko do naszego regionu, po swoją GT byłem w Szczecinie. Koledzy z forum pomogli więc jechałem praktycznie na pewniaka.
A tę widziałeś? http://otomoto.pl/alfa-romeo-brera-3...C31094960.html
Słowik okolice niedalekie
nie tylko podkarpacie a to akurat będzie mi na ręke zeby niedaleko coś oglądnąć... z zakupem mi się nie spieszy i powoli szukam tej jedynej
Psylo z tym gościem juz gadałem... przez sam telefon udało mi się wyciągnąć ze była cała malowana z boków oprócz maski i zderzaka niby i ma ponad 400 mikronów lakieru
na Twoim miejscu ja bym jednak proponowal rozwazyc JTDm zamiast tego 3,2 lub ewentualnie TBi
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Nie ma opcji na diesla nie chce. Tylko V6
Wysłane z mojego HTC One
ze starym poczciwym Busso to ten nowy wynalazek montowany w 159/Brera to nie ma nic wspolnego, no ale skoro tak wybrales![]()
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Prędzej czy później i tak kupię też 166ke po fl 3.0 także tego się nie obawiaj![]()
Wysłane z mojego HTC One