Hej nie wiem czy ktoś kiedykolwiek słyszał na temat broni ASG. Wpadłem na pewien pomysł, by urozmaicić nasze spoty. Nasza frekwencja na Spotach jest bardzo dobra. Może wspólna zabawa zachęciła by innych forumowiczów do wspólnych zlotów. A nam także przydało by się jakieś urozmaiceniewyobrażacie sobie 10 vs 10 facetów/pań naparzających się pistoletami na kulki ?
![]()
Co nie co o broni ASG: Broń jest na plastikowe kulki, posiada także akumulator dzięki któremu kuleczki wypadają z lufy nawet o prędkości 120m/s
Są to plastikowe/metalowe/drewniane repliki prawdziwej broń, między innymi M4 czy AK47
Rodzaj broni jest naprawdę duży, jest broń krótka- długa, snajperki, karabiny, shotguny, pistolety. Więcej na allegro i googlach.
Do takiej zabawy OBOWIĄZKOWA jest zasada BEZPIECZEŃSTWA !! Między innymi gogle/maski ochronne, bez tego ani rusz.
Cena: podstawowa broń kosztuje od 100zł - 300zł, są także mocniejsze zabawki, zmodernizowane czy coś tam nawet za 8-10tyś
Wydając 200-300zł można już zacząć zabawę (gogle,broń,kulki)
link do strony z bronią i akcesoriami http://www.okazje.info.pl/sport-i-ho...sort,cena.html
Powiem wprost jak się komuś pomysł nie podoba to niech swoje uwagi zostawi dla siebie, wiem że to jest forum i obowiązuje wolność słowa ale aby uniknąć zbędnych komentarzy nie na temat bardzo proszę o wyrozumiałość. Do dyskusji zachęcam zainteresowanych. Wszelakie pomysły mile widziane.