Witam
Problem polega na tym ze przy zapaleniu swiatel jeden xenon mruga po 5 sekundach gasnie , buczy przetrwornica czy to zarnik jest winny czy nieszczesna przetrwornica dodam ze zarnik Philips
Witam
Problem polega na tym ze przy zapaleniu swiatel jeden xenon mruga po 5 sekundach gasnie , buczy przetrwornica czy to zarnik jest winny czy nieszczesna przetrwornica dodam ze zarnik Philips
Podmień najpierw żarniki miejscami i wtedy powinno się "wyjaśnić".
Jutro tak zrobię bo dzis walczyłem do pozna żeby odkręcić ta obudowę 3 srobki a taka masakra
No i problem rozwiązany przyczyna spalony żarnik drogo bylo Philips kosztował mnie 198,50 zl![]()
Ja za komplet Osram Xenarc, czyli tych które idą na pierwszy montaż, w tamtym roku dałem ok 340 zł. Ponoć wymienia się parami![]()
Wymienia się parami żeby była równa barwa światła. Ale jak komuś to nie przeszkadza to nie ma takiego obowiązku.
Zarnik to D2S tak?
D2s przedlift. D1s polift.
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
Parami się wymienia ? Barwa nie różni sie na tyle a i tak w naszych modelach slabo swieca swiatla i tu mam pytanie czy jak bym kupił nowe lampy ale na soczewkach to czy xenony da sie przełożyć ???
Sebek, skąd Ty się urwałeś?słabo świecą bo masz już stare. Zregeneruj je to będą świecić jak nowe. Spytaj wszystkich którym robiłem regenerację.