ImageShack - Image Hosting :: 20080529nm3.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 20080529001lc5.jpg
w środku rusza się taki plastik żółty obok jest duży bezpiecznik co się dzieje gdy przesunie się ten plastik
ImageShack - Image Hosting :: 20080529nm3.jpg
ImageShack - Image Hosting :: 20080529001lc5.jpg
w środku rusza się taki plastik żółty obok jest duży bezpiecznik co się dzieje gdy przesunie się ten plastik
To sa chyba bezpieczniki z ukladu abs. Niech mnie ktos poprawi jesli sie myle
http://www.forum.alfaholicy.org/145_.../3231-abs.html
Podobno Henry Ford zdejmował z głowy kapelusz, kiedy mijała go Alfa Romeo, a Enzo Ferrari w dniu, kiedy pokonał Alfę, płakał jak dziecko.
To są bezpieczniki, ale raczej nie od tego co sugerujesz, bo nie posiadam ABS a mam to samo pod maską![]()
Errare humanum est - Mylić się jest rzeczą ludzką.
Ja tez juz to przelaczalem i nie mam abs.
Zastanawiam sie od czego to. Podobno w niektorych samochodach recznie sie ustawia rodzaj paliwa. Tzn jesli jezdzimy na 95oktanach to jest ok ale jesli zalejemy na 98oktanow to trzeba przestawic lekko zaplon. W nowych samochodach jest czujnik spalania stukowego, w naszych alfach tego nie ma i moze recznie sie ustawia??
Ta kosteczka jest od głównego zasilania, kabel od niej idzie prosto do akumulatora. Żółta zatyczka jest jako blokada żeby nie wysunęły się kable z pod spodu. Jak ją przesuniesz w prawo to bedziesz mógł wyciągnąć te kable. Pozdrawiam.