1.Witam bylem ogladac 9 tke i pytanie bo dpf byl caly wyciety i czy to dobry pomysl ? myslalem ze jakbym kupil auto z dpf to popprostu srodek bym usuna zostawil puszke i wyprogramowal i pytanie czy pchac sie w takie auto czy dac spokoj ?
2. drugie pytanie , patrzylem na pare sztuk i kurde wiekszosc to jasny welur , jest opcja znalezc 9 w seryjnej czarnej skorze ( procz wersji TI oczywiscie )
3.pytanie jescze o geometrie , jakie moga byc np max roznice miedzy katami z przodu , oczywiscie biorac pod uwage ze cala zawiecha bedzie dobra bez luzów ? mi zawsze na geometrii mowili ze Alfy lubia z przodu nie trzymac katów i czy to prawda/ bo rozumiem ze kat wyprzedzenia sworznia zwrotnicy musi byc idealny ? w mojej poprzedniej alfie mialem roznice bodajze 20 stopni i auto mialo przez to swoje bolaczki
4. moze glupie pytanie ale w 9 jestem zielony i czy komplet skor pasuje z Sw do Sedana ?
5. I czy na przegladzie przedzakupowym diagnosta potrafi zobaczyc np stan wahaczy przednich gornych ? wiecznie w poprzedniej alfie slyszalem ze nie da sie , trzeba sciagnac oslone bla bla bla , czy normalny Mietek diagnosta jest w stanie z pod kanalu zobaczyc wszystkie luzy ?
Dzieki wszystkim z gory za odpowiedzi i w pewnym stopniu cierpliwosc![]()