Witam, dlaczego Alfa 156 ma tak słabo rozwiniety komputer pokładowy nawet nie pokazuje ile pali auto (chyba że tylko moja nie ma). Czy dopiero w 2002 dali rozbudowany komp?
Witam, dlaczego Alfa 156 ma tak słabo rozwiniety komputer pokładowy nawet nie pokazuje ile pali auto (chyba że tylko moja nie ma). Czy dopiero w 2002 dali rozbudowany komp?
Komputer pokladowy byl montowany w 156 dopiero po lifcie wnetrza. Wczesniejsze nie mialy.
Witam,
posiadam AR 156 również z 2001 i interesuje mnie czy aby na pewno nie ma szans zamontować komputera pokładowego a pytam ponieważ znalazłem na youtube film w którym gość ma komputer pokładowy w AR 156 z 2000. i dlatego sam już nie wiem a ma dokładnie taki pojazd jak mój z tymże mój jest o rok młodszy. podaję link do filmu: http://www.youtube.com/watch?v=S7mjcZeGD7Y
czy ktoś wie w czym rzecz?
Wygląda to na nawigację włożoną w poliftową budkę.
Nawiasem mówiąc fajny pomysł.
Ktoś tu na forum już pokazywał taką przeróbkę.
Moja Bella
No właśnie tak też stwierdziłem że jeżeli to nie jest oryginalny wyrób to mimo wszystko chyba dość prosto będzie coś takiego zmontować bo kwestia tylko kupić taką budkę (nie wiem jeszcze w jakich cenach toto chodzi) i do tego jakąś navi (może być nawet z rozwaloną obudową) z w miarę możliwości programowalnym systemem i podobnej wielkości ekranem i wybebeszyć z obudowy navi i wrzucić do budki.