Witam,zastanawiam się nad tym tematem, tył mam i pytanie czy nie za dużo grzebania.. dzięki za pomoc
Witam,zastanawiam się nad tym tematem, tył mam i pytanie czy nie za dużo grzebania.. dzięki za pomoc
Alfa... i wszystko jasne
Ale dlaczego chcesz oryginalny, chcesz przód i tył i rozumiem, że chcesz żeby działał wyświetlacz między zegarami ?
Cześć, mam fabrycznie z tyłu, z przodu mi uszkodzono zderzak więc pomyślałem czy by nie "upgrade'ować" alfy i zamontować zderzak z fabrycznym parktronikiem, ale właśnie, czy musi być ten wyświetlacz - to raz, dwa - odnośnie "grzebania" miałem na myśli jakieś zmiany w programie bodycompa,bo może nie być opcji "plug and play", nie znam się na elektronice samochodowej stąd moje pytania,może znacie odpowiedź![]()
Alfa... i wszystko jasne
Centralka od przednich chyba jest osobna.
W dodatku z tego co pobieżnie przeszukałem eLearn, przednie czujki maja dodatkowy brzęczyk - niezależny od tylnego.
Czy jest to ten w zegarach to nie wiem.
Co do zmian w elektronice to minimum proxy musisz zrobić.
Wizualizacja na zegarach sama się nie pojawi
Brzęczyk do przednich czujników jest po lewej stronie poniżej kierownicy, widać go po otwarciu tej klapki która zakrywa bezpieczniki.
A można mieć pdc przód i tył bez wyświetlacza?Muszę sprawdzić czy mam ten brzęczyk ale na logikę nie powinno go być![]()
Alfa... i wszystko jasne
Można mieć bez wyświetlacza ale to możesz sobie założyć nawet najtańszy zestaw z allegro tylko z brzęczykiem i będzie to samo.
Nie chce zakładać nowego tematu więc piszę tutaj. Czy ktoś montował parktronic w swoim aucie które fabrycznie było bez pdc? Czy jest to możliwe, albo lepiej kupić jakiś z allegro?
Lepiej kupić jakiś z allegro bo po prostu wychodzi sporo taniej.
No chyba że masz bzika na punkcie fabryczności i zależy Ci na wizualizacji między zegarami...