Chcę w mojej alfie dorobić otwieranie bagażnika z przycisku tak jak w starszych wersjach. Czy oryginalny siłownik elektryczny zamka z 145 pasuje bez przeróbek do 14 po FL, gdzie nie było elektrycznego otwierania klapy?
Chcę w mojej alfie dorobić otwieranie bagażnika z przycisku tak jak w starszych wersjach. Czy oryginalny siłownik elektryczny zamka z 145 pasuje bez przeróbek do 14 po FL, gdzie nie było elektrycznego otwierania klapy?
w sumie nie będę pisał kto odpowiada pytaniem na pytanieale zapytam : ile kosztuje taki elektromagnes? bo mnie doprowadza to do szewskiej pasji gaszenie silnika i pójście do bagażnika po cokolwiek
myślę, że powinno pasować
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
ja mam ten elektromagnes w oryginalnym otwieraniu i tak żeby otworzyć bagażnik przyciskiem muszę zgasić samochód ( chyba kwestie bezpieczeństwa). A taki elektromagnes gdzieś ok 40 -50 zł.
Masz zniszczony lakier w swoim aucie???
Chętnie pomogę
Szczegóły:
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1379105
ja montowałem w swojej 146 taki elektromagnes, komplecik z kabelkami i rzeczami potrzebnymi do montażu to około 50 zł z przesyłką plus samemu zrobienie małego układziku złożone z przekaźnika i mamy gotowe![]()
Dzisiaj albo jutro sprawdzę czy jest miejsce na fabryczny siłownik i dam znać.
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
Ja ma tak samo kluczyk można wyciągnąć przy właczonym silniku.