Zacznę od tego że po odpięciu na pare godzin akumulatora szyby w mojej GT 3.2 zaczęły działać zgoła inaczej niż wcześniej. Przed odpięciem akumulatora trzymając ciut przytrzymany przycisk sterowania szybą, zjeżdzała ona automatycznie do samego dołu, lub się podnosiła do samej góry, gdy się zostawiło nie domkniętą szybę, wyszło z auta i zamknęło z pilota można było potem domknąć szyby pilotem, nie domykały się same. Obecnie po odpięciu akumulatora i ponownym podpięciu działają inaczej
zostawiłem je opuszczone maksymalnie w dół odpinając aku, po podpięciu poszłu do góry, wróciłu na dół i się domknęły, myślę OK skalibrowały się czy co, pierwsze co póżniej zobaczyłem to to że przy otwarciu drzwi opuszczają się 2x więcej niż poprzednio, jeśli nie domknę szyby, a nie ma w stacyjce kluczyka i zamknę drzwi to szyba się sama domyka i to mi pasuje, jednak znikło coś co mi pasowało, po przytrzymaniu przycisku sterowania szybą nie zjeżdza sama automatycznie do dołu ani się nie domyka.
No i pytanie, spotkał się ktoś z takimi cudami? Jest jakaś procedura magiczna aby je douczyć czegoś?