moze ma ktos do sprzedania orginalne 4 sprezyny do alfy 166 3.0...bo ja mam założone sportowe i bardzo ciezko mi sie na nich jezdzi jak na moje drogi??
moze ma ktos do sprzedania orginalne 4 sprezyny do alfy 166 3.0...bo ja mam założone sportowe i bardzo ciezko mi sie na nich jezdzi jak na moje drogi??
W dziale Bazar aż roi się od handlarzy części do 166. Co prawda nie możesz tworzyc tematów ale zawsze możesz do któregoś z nich posłać PW. Tutaj raczej nie znajdziesz.
- cuma_borek
- kubicze
- alfista
To mój top 3 jeżeli chodzi o zaufanych dostawców do 166. Napisz pw do nich z pytaniem o cene z przesyłką i wybierzesz najlepsza oferte.
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 23-09-2012 o 19:37
[C
cuma_borek polecam...
Mam komplet seryjnych sprężyn, ale z 2,4 jtd. Nie wiem czy jest różnica między nimi, a tymi od benzyniaków.
Kubicze ma oryginał do V6 bo mi przy kupnie proponował powrót do serii.
Sprężyny do twinsparka i diesla są takie same. Do v6ek są inne (przednie). Nie wiem jak z dieslami po FL. Tylne sprężyny takie same do wszystkich wersji. To samo zresztą tyczy się hamulców, z tym wyjątkiem że diesle po FL mają takie same hamulce chyba jak V-ki.
- - - Updated - - -
Swoją drogą... to kup sobie nowe, a nie używki... drogo nie jest. tył chyba coś koło 110pln (monroe czy tam lesjoford(??)) przód podobnie... ~130. Ceny za sztukę.