Zmieniarke?
Wysyłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk 2
Chyba zmieniare,ale nie jestem pewien
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html
zmieniarka dolne piny, a te wyżej sterowanie z kierownicy![]()
O ile się nie myle to do tego radia jeśli to ori można dokupić kabelek z wyjściem AUX i podpiąc w miejsce zmieniary
Wysyłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk 2
Można. Ale nie każde radio daje się przełączyć w tryb zmieniarki, bez podpiętej zmieniarki (zresztą było to opisane - sposób na wymuszenie zmieniarki...).
To zależy od wersji radia.
to jest kostka mini ISO ja mam tam podłączone jeśli dobrze pamiętam ster kiery i zamiast zmieniarki interfejs i pod niego mam czytnik kart podpięty i tak słucham muzykiradio mam seryjne z MP3 i mogę przełączać na zmieniarkę i wtedy mi wykrywa ten interfejs
![]()
Witam , mam też taką AR 147 1,9 JTD 2003 i jako osoba nie za bardzo obeznana z tematem prosiłbym o więcej info na temat podłaczenia karty , chciałbym mieć możliwość słuchania muzy z usb , sd/micro/ a najlepiej podpiąć iphona do mojej conect nav . Jeśli można proszę o radę , może jakieś sugestie .sorry za podpięcie do tematu . Pozdrawiam
nie wiem czy to jest do zrobienia, ja kupilem po prostu radio alpina z suportem ipod/iphone + usb, a potem bluetooth + sterowanie z kierownicy. Działa to bardzo elegancko. Takie kombinacje ze zmieniarka mp3 itp to srednio wygodne rozwiazania.