Witam
wybieram się w góry i będę potrzebować łańcuchów, jakie możecie polecić? Wybór ogromny, chińskie dziadostwo mnie raczej nie interesuje.
Witam
wybieram się w góry i będę potrzebować łańcuchów, jakie możecie polecić? Wybór ogromny, chińskie dziadostwo mnie raczej nie interesuje.
polecam ten typ łańcuchów http://www.autostory.pl/produkty-p-1834.html zakładasz jednym ruchem na koła i nie marzniesz.
Ostatnio edytowane przez lechtak ; 11-12-2012 o 15:32
Standardowe łańcuchy dobrej jakości to koszt 1/2 Miałem standardowe które doprowadzały mnie do szału gdy musiałem je ściągać i zakładać na odcinku 100 km Teraz mogę robić to bez przerwy Poszukaj filmów dot. tych łańcuchów. Naprawdę warte są tej ceny.
Polecam łańcuchy firmy KONIG , z systemem szybkiego zakładania/zdejmowania. A jak masz alusy to dokup też sobie plastikowe "odbojniki" które wczepiasz na oczka łańcuchów w miejscu styku z felgą i Ci jej nie porysują, a kosztują grosze.
Polecam dobre opony zimowe u nas w górach wystarczają.
pozdrowienia z Podhala.
To też zależy co nazywasz góramiTam gdzie ja podjeżdżam do domku w górach to napęd 4wd w Mitsubishi Outlanderze i najlepsze opony zimowe nie wystarczają
Muszą być łańcuchy
![]()