Delikatnie podważać srubokretem. Ja to tak robiłem i się udało. Rob to w ciepłym pomieszczeniu, a przed całym zabiegiem dobrze to ogrzej.
Wysłane z mojego HTC One S
Żeby nie było zimne bo jak podważasz zimny plastik to może pęknąć. Możesz położyć na chwilę na kaloryferze.
Dokladnie. Nic dodać nic ująć.
Wysłane z mojego HTC One S
Jesli chcesz mieć jak nowe.. to z mojej strony mogę dać taką podpowiedź.. robiłem wczoraj duże zamówienie do ASO, między innymi oba panele od sterowania szyb..
Przełącznik szyby pasażera 735298601 – 56zł
To akurat do mojego nr. vin trzeba się upewnić czy do Twojego też będzie pasować..
Ale 56zł to nie majątek i wolę nówke niż skrobać z tej gumy 13 letni przełącznik![]()
wg EPER'a:
panel od strony pasażera (o którym piszesz) - cena 47,21 brutto
panel od strony kierowcy (ten większy z sterowaniem lusterkami) - cena 467,83 brutto oraz 648,27 brutto (wersja 3D, 5D)
A czy można z tej gumy oskrobać poprzez potraktowanie przełącznika np. pasta polerską? Nie bedzie to dziadosko wygladac później? To samo pytanie tyczy się przycisków kliamtronika oraz uchwytów wewnętrznych za które chwytając zamykamy drzwi. Takie to wszystko już oblazłe z tej gumy....
Żeby pozbyć się tej gumy należy użyć opalarki, która ją wyraźnie zmiękczy co znacznie ułatwi jej usunięcie.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]