Witam.
Dzisiaj odbalam moją Bellę a ona mi wyjeżdża z komunikatem Limited cruising range jakiego cuda mam mało ?![]()
Witam.
Dzisiaj odbalam moją Bellę a ona mi wyjeżdża z komunikatem Limited cruising range jakiego cuda mam mało ?![]()
Mało kolego masz paliwa. Zatankujesz i komunikatu nie będzie.
no właśnie jak zatankowałem to mi się nie rzucił w oczy, ło to gitarka. Dzięki Panowie !
Problem rozwiązany, ale jeszcze można stwierdzić wnioski. Alfa aby ciebie nie urazić, że czegoś masz mało zwraca się jak kamerdyner "Pragnę zwrócić uwagę że dzisiejszego dnia dłuższe przejażdżki są niestosowne" w VW wygląda to tak "Bujaj się po paliwo" lub temu podobne zależne od rocznika![]()
A ja bym proponował sprecyzować treść tematu bo za temat o nazwie "szybkie pytanie" to BAN by się należał. Marnowanie czyjegoś czasu i tyle. Myślałem, że ktoś ma poważny problem a tu się okazuje, że w baku susza![]()
Jeśli jeździsz fiatem, lub iveco, nie wybieraj się daleko...
Może wiecie - ile razy przed zupełnym końcem paliwa - zapali się o komunikat Limited cruising range.Czy tylko raz, czy kilkakrotnie, czy przed samym zatrzymaniem się motoru będzie palił się ciągle?
no jak sie skonczy to Ci sie wyswietli kontrolka od oleju i zgasnie!
Przeszedłem to![]()
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
Wg instrukcji komunikat wyskakuje, gdy komputer przestanie obliczać zasięg ( <50 km). Jeśli jeszcze raz Ci się to pokaże to spójrz wtedy na zasięg, zamiast cyferek będą kreski![]()
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10