[166] kable głośnikowe tylne drzwi

sarkoziu

Nowy
Auto
166
Witam. Mam bardzo nietypowe pytanie. Otóż nabyłem drogą kupna subwoofer do poprzedniego auta. Teraz czas przyszedł na 166 I kurczę nie mogę ogarnąć które kable z wiązki do drzwi sa glosnikowe. Chodzi mi o to że jakby ktoś mógł I ma zrobione coś takiego jak podłączenie subwoofera z wbudowanym wzmacniaczem do tylnych glosnikow podrzucić zdjęcie które kable z wiązki są do glosnikow ewentualnie gdyby mi ktoś podeslal kolory kabli jakie wychodzą z kostki iso bo kurczę próbowałem wyciągnąć ics ale oprócz porysowania deski w 3 miejscach I rozerwaniu mieszka nie zrobiłem nic.
Serdecznie pozdrawiam

Dodam może jeszcze że nie mam Dsp I nie mam kabli w półce żeby od nich poskładać sygnal

Ostatnia edycja:
Dlatego właśnie nie chciałem wyciągać ICS tylko wpiąć się w przewody tylnych głośników po konwerterze hi input - rca. Jest na nim od razu remote z automatu po dostaniu sygnału na przewód głośnikowy. Wszystko mam, tylko bez lokalizacji tych kabli leżę, wczoraj rozbierałem słupek i nie doszedłem który przewód jest głośnikowy :(

Ostatnia edycja:
Niech Ci to Bóg w dzieciach wynagrodzi dobry człowieku, dziś zabieram się do zabawy - dobrze, że sobota wolna :D

Jakbys przeczytal przeczytane watki, to bys wiedzial, ze w polifcie masz elegancko dostepne wszystkie kable glosnikowe w prawej wnece w bagazniku - kostka :)

Wszędzie było napisane, że bez DSP w bagażniku mogę sobie szukać, to jak to jest w końcu?

Po prostu idź do samochodu, otwórz bagażnik, otwórz klapkę z prawej strony i powinieneś mieć dużą, białą kostkę :P Zajmie to całe 3 minuty

Amortyzatory
Powrót