Arthrm
Nowy
- Dublin, Ireland, Ireland/Kraków, Bochnia
- Auto
- Alfa Romeo 159 1.9 JTS Sportivo,
ma ktos kody bledow do AR 159? 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Co niektórzy jednak będą musieli się jednak wcześniej zerwać13 to powinno byc spoko dla wszystkich! nie trzeba bedzie sie rano zrywac w droge!
Wklep w szukajke błąd jaki Ci wyskoczył,prześwietlałeś Belle?ma ktos kody bledow do AR 159?![]()
Przeczytaj post Szerszenia błąd wewnętrznej centralkiwlasnie nigdzie nie ma takiego bledu w 159 :/ P001 skasowalem... pojezdzilem zeby zobaczyc czy znowu sie wyswietli... no i nic ... mialem jeszcze jeden bladzarowka od podswietlenia tablicy
jakby ktos potrzebowal sprawdzic belle to zapraszam
![]()
to podaj numer,ja kabelek tez juz mam![]()
Wiem wiem najpierw pisałem a pozniej szukałem
Masz posta wyżej co to za błądp001
wykasowalem ten badziew i zrobilem test wiekszości ukladów....potem przejechalem sie i nie pokazywalo żadnych bledow...wiec moze olac to![]()
Zobaczysz czy będzie Ci go wywalaćjak pojeździsz chwile. Nie prześwietlałeś jej podczas zakupu czy nie miałeś kabelka jeszcze wtedy?ok dzieki![]()
Kody błędów masz takie same we wszystkich modelach także wiesz..ok dzieki
czytalem to wczesniejale to o 156
i ze niby nie da sie wykasowac... a ja wykasowalem bez problemu i nie wrocilo
hahaha dobre a wykasował go przynajmniej? na każdym lepszym sprzęcie pokazuje Ci kod błędu i nazwe może nie wiedział co za część nabija ten bładyhmdzieki
dopiero zaczynam zabawe z kablem
mialem kieys sytuacje z mechanikiem ze skasowal mnie 50 euro za podczepienie do kompa ... pokazalu mu blad...ale nie wiedzial co to za blad ;P
Ja ostatnio z 2.4 byłem u dwóch mechanioróm nie miałem kabelka jeszcze wtedy i nie mogli w ogóle sie połaćzyć z bella dopiero trzeci snapoonem sie połaczył pokazał błedy ale on mi tego nie zrobi nawet nie wiedział gdzie jest EGR i nie wziął ode mnie nic najpierw przysłał młodego którego musiałem uswiadomić gdzie jest Turbo bo nie mógł zlokalizowaćJa kiedyś zapłaciłem dychę za podpięcie do kompa. Mechanik tylko się podpiął i nie wiedział co dalej, a ja mu mówiłem co ma robić. Chyba mu się głupio zrobiło i skasował mnie "half price" :lol:
Ja bym go przygarnał,ale troszke nie po drodze..Tak apropos zlotu... Zabierze ktoś Bartka ze sobą?
Ja bym go przygarnał,ale troszke nie po drodze..
Bede wdzieczny jesli uda Ci sie sprawdzic cenki no i oczywista co to za stworJak nie zapone to moge jutro sprawdzic i jakby cos to w niedziele dostarczyc