Ale zimówki mają na stalówkach ;P
To na pewno
Nie chodzi mi o te koła które widać na zdjęciu, bo widać że są ze stopów lekkich i są fabryczne
Chodzi koła które miały być montowane na samym początku (stalowe-bo tańsze po wieloma względami) co przez długi czas unieruchamiało policyjne 159 z powodu odkręcających się kół-temat był dość głośny
Aaaa... zapomniałem dodać, że pismaki (a raczej redakcja) często wrzucają zdjęcia poglądowe do artykułów-przekonałem się niejednokrotnie![]()
Ostatnio edytowane przez malin2k5 ; 21-03-2012 o 14:08
w Warszawie jest podobnieprzede wszystkim nieumiejętne traktowanie turbiny, widziałem jedną w ASO
ANGELS & AIRWAVES ... AND ALFA
z tego co pamiętam to dealer dawał w cenie aut 2 komplety felg aluminiowych na lato i zimę bo do Alfy 159 nie przewidziano felg stalowych a policjanci uparli się że mają być stalowe. Więc zastosowano dystanse i śruby pływające i stąd kłopoty z odkręcaniem
Znowu wstyd i kompromitacja... Kto genialny wpadł na to, by AR dać do Policji?
moim zdanie nie ma co bez sensu rozdmuchiwać tematu. A opinia o alfach jest jaka jest i raczej sie nie zmieni. Po za tym, nie wiem czy az tak bardzo chcemy zeby co drugi użytkownik drogi był posiadaczem AR tak jak teraz jest z VW.
pozdrawiam
Masz zniszczony lakier w swoim aucie???
Chętnie pomogę
Szczegóły:
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1379105