Nie wiem czy było i mogę się nie znać...
ale to chyba najlepsza reklama samochodu jaką kiedykolwiek widziałem...
https://www.youtube.com/watch?v=VyM9ok6Z3PY
Nie wiem czy było i mogę się nie znać...
ale to chyba najlepsza reklama samochodu jaką kiedykolwiek widziałem...
https://www.youtube.com/watch?v=VyM9ok6Z3PY
Made in Italy, perfected in my garage. Giulietta Sprint Speciale
Alfa Romeo
145 2.0 TS --> 156 2.0 TS --> 156 lift 2.0 JTS --> 159 1.9 JTDM
Genialna reklama, oddaje charakter samochodu![]()
Okazało się, że konstrukcja nie zapewnia należytego poziomu bezpieczeństwa podczas uderzeń czołowych, bocznych i w przypadku najechania na tył..... od dawna się o tym mówiło ale oczywiście, kto by się martwił?
To jest kolejna kompromitacja, to już nawet nie jest smieszne.
Jestem niemal pewien, że auto wejdzie w koncu do sprzedaży, nie mogą się już wycofać, ale choroby wieku dziecięcego dadzą o sobie znać. Widok nowej Julii na lawetach, niemal pewne akcje nawrotowe i inne takie historie to bedzie prawdziwy i ostateczny gwóźdź do trumny stuletniej marki Alfa Romeo.
Winę za to ponosi, o czym pisałem już tutaj kilka lat temu (!!) Sergio Marchionne. Jak dotąd, WSZYSTKIE moje przewidywania z lat 2010-2012 się z grubsza sprawdzają.
- - - Updated - - -
Pokaż zdjęcie. Alfa Romeo, na dziś, nie testuje żadnego samochodu, poza pokazaną ponad pół roku temu Julią. Zapowiadaną zresztą od czterech lat. To są pewne wiadomości z Włoch. Co ciekawe, prezentację modelu robili ponad pół roku temu, debiut odkładali od kilku lat a teraz się okazuje, że strefy bezpieczeństwa są za słabe.... To pokazuje ogrom burdelu jaki tam panuje. Nic dobrego z tego nie wyjdzie.
- - - Updated - - -
) Kolego co TY palisz? żadna firma, nigdy przenigdy, nie zakupi do floty aut alfa romeo. Dowcip roku
)))))))))))))
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
KRS, nie czytaj wybiórczo
Z tymi testami zderzeniowymi okazało się, że to bzdura. Nawet jeśli już, to problemy przy wdrożeniu nowego modelu ma każda marka, tylko nie każdy nowy model budzi takie emocje i wszystko jest tak rozdmuchiwane, jak w przypadku Giuli. A jest to całkowicie nowy samochód i nowe silniki. Do tego AR nie ma zbyt bogatej oferty, dlatego tak się rzuca w oczy. To nie grupa VW, gdzie większość aut jest na tej samej płycie podłogowej, te same części i silniki, a lift trudno już nawet odróżnić od nowego modelu.
Włoskie firmy na pewno kupią takie auto do floty. Nigdy nie mów nigdy, jeśli będą mieli dobrą ofertę, to firmy się na nią rzucą. Większość to jest leasing lub wynajem długoterminowy. Nikogo nie interesuje, czy auta "się psują bo to alfy", bo są na gwarancji i nie ponoszą kosztów serwisu. Jeśli liczby się będą zgadzać, to kupią. Policję w kraju stać było na alfy 159, to i firmy będzie stać.
Jaguar S-type 4.2 V8
Alfa Romeo 166 FL - Distinctive - Nero Metallico - 2.4 JTD 20V 175KM - była
Alfa Romeo 166 - Bieda Edition - 2.0 TS - była
Citroen Xantia Activa II V6 - była
Citroen Xantia II 2.0 16V - była
Skoda Felicia 1.3 MPI - była
Ja przyznam racje przedmówcy, sam mam 159 po firmowym leasingu z włoskiej firmy, która całą flotę zbudowała z włoskich produkcji, w tym 70% aut to AR 159, reszta fiaty. Inwestują w siebie![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
http://allegro.pl/airbag-poduszka-de...8.html#thumb/1 macie, kupcie i zrobicie oltarzyk w domu chociaz i tak i na to "wiekszosci" w tym watku nie stac
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???