Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ok - dzięki - a ktoś stroił mapy do Stelvio na Śląsku ?
Jakie to ma znaczenie? Giulia, Stelvio czy inne auta. Chodzi o to czy dobrze wie o co chodzi w temacie plus hamownia 4x4 (a tej za wielu tunerów nie ma)Ok - dzięki - a ktoś stroił mapy do Stelvio na Śląsku ?
Masz może namiary? Nie mogę tego znaleźć...Grzegorz Wikiera WORKS
Dziękujęworks znajdziesz na Facebooku, ewentualnie znajdź go jako Grzegorz Wiekiera, formalnie się jego firma nazywa
No to jest problem. Nie ma telefonu, nie ma adresu, nie ma danych kontaktowych - nie jest łatwo się umówić...tak to on, nie podaje telefonu faktycznie, czemu nie wiem, ale nie dziwiłoby mnie bo może ludzie mają tendencję wydzwaniać w każdej sprawie przez cały dzień 24/7? sam unikam jak mogę![]()
Ciekawe, bo raporty o zmianie programu pedału gazu po uruchomieniu Race sięgają co najmniej 2019 roku, przynajmniej takie wpisy widziałem na giulia forumsZależy jaki rocznik u mnie w 21 działa to jak powinno czyli na każdym trybie reakcja na gaz jest inna.