[Giulia] Chiptuning

Ja tez na codzień D bo w N się jeździć nie da , a jakoś unikam wgrania race z racji spłycenia trybów DNA , w D bodajże zmienia się charakterystyka pedału przyspieszenia oraz wspomaganie hamowania ?

Czy ktoś z forumowiczów robił mapę do Stelvio 280 km w Katowicach i może polecić wykonaną prace ? Interesuje mnie około 300 KM - taka kosmetyka działająca na wyobraźnie ;)

CINSOFT pod Gliwicami. Robiłem tam 159 - działała bez problemów przez 40kkm do sprzedaży. Stelvio i Giulie też robi. Hamownia na miejscu.

W Będzinie Works słyszałem że kozak. Poza tym wodzu od alf i włoskich samochodów to ma. Nie jeden już tam robił i chwalił.

works znajdziesz na Facebooku, ewentualnie znajdź go jako Grzegorz Wiekiera, formalnie się jego firma nazywa

tak to on, nie podaje telefonu faktycznie, czemu nie wiem, ale nie dziwiłoby mnie bo może ludzie mają tendencję wydzwaniać w każdej sprawie przez cały dzień 24/7? sam unikam jak mogę :)

tak to on, nie podaje telefonu faktycznie, czemu nie wiem, ale nie dziwiłoby mnie bo może ludzie mają tendencję wydzwaniać w każdej sprawie przez cały dzień 24/7? sam unikam jak mogę :)
No to jest problem. Nie ma telefonu, nie ma adresu, nie ma danych kontaktowych - nie jest łatwo się umówić...

Adres podaje na facebooku akurat

Czy po chipie skrzyni/silnika + poprawy reakcji pedału też softowo , warto dodatkowo wgrywać race ?
Ogólnie czytałem , że po wgraniu race DNA całkiem inaczej działa mimo to większość właścicieli go aktywuje u siebie …
Ja narazie się nad tym waham , ale jak wspomniałem chce zrobić soft u tunera typowo pod pracę DNA .

Zależy jaki rocznik u mnie w 21 działa to jak powinno czyli na każdym trybie reakcja na gaz jest inna.

Zależy jaki rocznik u mnie w 21 działa to jak powinno czyli na każdym trybie reakcja na gaz jest inna.
Ciekawe, bo raporty o zmianie programu pedału gazu po uruchomieniu Race sięgają co najmniej 2019 roku, przynajmniej takie wpisy widziałem na giulia forums

Nie gadacie o różnych samochodach aby? QV (Q) i 2.0 to jednak przepaść.

Amortyzatory
Powrót