Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ciekawe, bo raporty o zmianie programu pedału gazu po uruchomieniu Race sięgają co najmniej 2019 roku, przynajmniej takie wpisy widziałem na giulia forums
Z tego co czytam, to po Race modzie w 2.0T pedał w D reaguje tak samo jak N. Ale sam nie sprawdziłem jeszcze.To jest ciekawe bo ja ze względu na obroty jeżdzę na D, natomiast reakcja na gaz jest trochę za dzika, ruszanie żeby nie rwało do przodu jest trochę trudne, trzeba naprawdę delikatnie wciskać ten pedał, mówię o takiej spokojnej, codziennej jeździe. Jak rozumiem jest szansa, że Race zmniejsza reakcję na pedał w trybie D, czy po prostu na Race jest jeszcze bardziej dziko i to taki efekt innego punktu odniesienia?
Kierownicy jakoś nie zauważyłem żeby była zmiana, nawet nie kojarzę czy wcześniej była różnica i jej nie zauważyłem gdy kiedyś pod próby przywracałem u siebie tryb bez Race. Po prostu tak jak jest w D/R, jest dobrze. Jeżdżę 99% w trybie D, N to tylko wyjazd z rodziną na wakacje.A charakterystyka kierownicy, zmienia się jakoś po dograniu Race? Normalnie inaczej chodzi na każdym z trybów.
Brzmi trochę jakby ta zwłoka wynikała z dopinanego przodu w napędzie.
W Ghibi jest większe turbo. Tylko nie wiem jakie. Czekam na info od chłopaków od Pietrzaka.