Będzie ciasno, mam 19 cali i duży zacisk i jest dość blisko, musiałbym zmierzyć.
Jeśli się zdecydujesz na te felgi i będziesz potrzebował dystanse Eibach to daj znać - jestem dealerem ich produktów
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
Dzięki Panowie za info. Czyli raczej musi być ET33.
Właśnie też mam teraz 19'' i powiedziałbym zaciski przechodzą idealnie "na styk".
Na zimę trzeba by było nabyć jakieś może 18'' z oponkami zimowymi. Byłoby całkiem głupio jakby po nabyciu zestawu felgi+opony jednak nie dało się go używać :-).
Pozdrowienia
jak to przy Brembo nie chodzi o ET tylko, ale też o kształt ramion wewnątrz felgi. Felga musi być Brembo friendly (niektóre tak się oznacza), lub ori z modelu, wszystkie inne trzeba przymierzać.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Aha, ok, Dzięki Epsonix, czyli staromodne przymierzanie przed zakupem jednak jak najbardziej w modzie jak i wskazane,
Dzięki za poradę, lece szukac felg![]()
Witam. Zadam pytanie ,może trochę dziwne,ale czy ktoś ma felgi w innym kolorze niż srebrny,grafitowy oraz czarny? Mam biała Julkę i myślę o głębokim burgundzie z małym brokatem może. Ale mam lęk przed taką śmiałością
Kupić i malować to chyba jedyne wyjście.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Hm,no tak.Kupic i malować to ja wiem ale czy to będzie dobrze wyglądać to już druga sprawa. No i właśnie myślałam,że może jest tu ktoś ,kto jednak ma inny kolor niż trzy wymienione
Hej,
Po pierwsze i najważniejsze, bo chyba zostałeś wprowadzony w błąd - jeśli będziesz miał taką samą felgę ale z ET30, to LEPIEJ, a nie gorzej, bo wyjdzie bardziej na ZEWNĄTRZ w porównaniu do ET33.
Ale tak jak napisał [MENTION=20089]epsonix[/MENTION] w wypadku tych samochodów jeszcze ważniejszym od ET jest kształt ramion.
Jeśli nic jeszcze nie zamówiłeś, to napisz do mnie na maila rj@autopon.pl to postaram się pomóc.
Wcześnie możesz zajrzeć tu https://www.forum.alfaholicy.org/giu...ie_modeli.html