Ok, no to dobry czas faktycznie. Trzeba rozważyć zakup też
Ok, no to dobry czas faktycznie. Trzeba rozważyć zakup też
Witam, panowie odnośnie jakby co złośliwość rzeczy martwych nabyłem nakładkę ABS carbon na Scudetto, ale jak już kupiłem to trafił mi się w dobrej cenie cały grill, jakby ktoś chciał nowy nieużywany w folii to mam na zbyciu w dobrej cenie tą nakładkę, info priv
Hej
Mam pytanie jako, że nie jestem w temacie, a chciałem dodać troszkę carbonu z zewnątrz(słupki koło drzwi), czy te elementy naklejane na ori nie odstają bardzo wizualnie?czy to jest na tyle cienkie, że nie widać na krawędziach?
- - - Updated - - -
Pisałem Ci na priv, ale pewnie już poszło??![]()
Nie wiem, jeszcze nie przyszedł...
Z tego co widzę to chyba nie, ale jeszcze nie sprawdzałem
A u mnie wyjaśniło się, czemu nie wysłali produktu:
Order ID#8014816326406878
Sorry to bother you.
We are terribly sorry to tell you that the product was restricted to be shipped to your delivery address by the shipping company due to the special character of the product and shipping restriction on the delivery address.We have tried to send it via other shipping method and consulted other shipping company, but there is no shipping company can accept the package and send it out successfully. We are sincerely sorry for what happened, but logistics problem is out of our control, hope you can understand.
In order to protect your benefits, we would suggest you to cancel this order, we can arrange for full refund to you.
Please help apply to cancel this order by choosing other reasons. Then we will accept it quickly and Aliexpress will refund to your paid account very soon.
- - - Updated - - -
Jak u Ciebie Panie Kolego z zamówieniem?
Zalezy, wszystko idzie przez celnika, jak mu się nie spodoba, to zarzada rachunku, ale bys miał komunikat że zatrzymana na urzedzie. Raczej opłat nie będziesz miał.
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka