Kolego [MENTION=80009]Kolpak[/MENTION] jaka u Ciebie jest cena za GMP Italia Drake Black diamond?
Kolego [MENTION=80009]Kolpak[/MENTION] jaka u Ciebie jest cena za GMP Italia Drake Black diamond?
Napisz na rj@autopon.pl co dokładnie potrzebujesz
cześć
to ja się też pochwale oraz wydam opinie po pół roku uzytkowania.
Drugiego dnia zaliczyly krawężnik, ale to raczej zrzucałbym na kierowcepo pół roku nic sie z nimi nie dzieje prezentują się fantastycznie!!!
Jeżeli się zastanawiasz rzuć wszystko i zamawiaj + dobierz czarne dekielki.
U mnie wybór padła na 18 GMP Italia DRAKE , Felgi wizualnie wyglądają na większe przez to że rant odrazu schodzi do wewnątrz
![]()
![]()
Kolego Lober, na zdjęciu są felgi 18 cali? Wyglądają znakomicie.
W mojej Giulii mam turbiny, ale jasne, w rozmiarze 19 sali i zastanawiam się nad zmianą na grafitowe 18tki, przy czym mam opony o profilu 225/35 i 255/40. Zastanawiam się, czy przy okazji zmiany felg z 19 na 18, nie zwiększyć profilu opon o 5 z przodu i z tylu, dla zwiększenia komfortu i zmniejszenia utraty prześwitu.
witam,drogich forumowiczow ,jako ze nie znalazlem podobnego tematu ,podpinam sie wiec tutaj.Prosze o wasze zdanie doswiadczenie ,co zrobic z ta koza,oprucz inwestowania w gwint po zakupie low budgetsprezyny zalatwily by sprawe.dzieki za wszelkie sugestie
156 2.4 175 HP byla,159 Jtdm byla, 159 Tbi ,GT QV 170 HP Blackline ,Gulia Veloce 2.2 Q4
Słabo szukałeś.
Jeśli chcesz zmieniać felgi to https://www.forum.alfaholicy.org/giu...lgi_opony.html. Ten temat jest o trochę inny. Wróć do pierwszego postu
Jeśli chcesz zmieniać zawias to zdecydowanie nie jest temat na takie pytania.