Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
używałem zestawu z Thule te stopy bodajże 754 oraz adaptery do Giulii 1419 (które podobno wycofali) - w otwory gwintowane wchodził trzpień. Generalnie mam porysowane miejsca pod stopami i już nie chcę tego więcej zakładać. na ten rok założyłem hak i kupiłem bagażnik na 3 rowery na hak. zestaw na dach leży na wszelki wypadek (mam też boxa Thule Motion 600) - tylko jakbym naprawdę potrzebował zabrać dużo rzeczy.
Co do prędkości, to zestaw na dachu gwiżdże szumi dużo bardziej niż na haku, tak że długa trasa jest tym bardziej męcząca. 180km/h nie ma sensu bo przy 120-140 w 2.0 auto pali ze 3l/100km więcej, czuć tez opór jak chcesz przyspieszyc.
Jaki hak, masz zaślepkę na otwór?

A co to ma wspólnego z bagażnikiem dachowym do Giulii? A tak w ogóle, to do Tonale masz osobny dział.nietypowa prośba - czy ktoś może ma pomierzone, albo mógłby zmierzyć/ sfocić jak dokładnie wyglądają relingi w stelvio ?? Czy są identyczne jak w Tonale ?
Panowie - czy ktoś może "ćwiczył" takie rozwiązanie:
https://allegro.pl/oferta/box-na-pl...-UZwASUivIcIVFubVKDKbfp29LAAJ_RkaAttuEALw_wcB
??