• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Tor Kielce z AutoSpektrum

Shimmy

Nowy
Auto
Giulia B-Tech+
AutoSpektrum ogłosiło wczoraj kolejną edycję szkolenia na torze z dodatkowymi atrakcjami:

https://www.facebook.com/AlfaRomeoAutoSpektrum/posts/2671283759813069

Jako, że na poprzednią edycję mi się nie udało zapisać to na tą zgłosiłem się od razu po otrzymaniu maila od pana Konrada :D

W tej edycji limit 50 samochodów.

Był już temat (https://www.forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio/170077-quadrifoglio_spotkanie_na_torze.html) ale go nie reanimuję bo był otagowny pod Quadrifoglio :D

Najszybszy sposób na zapis to chyba mailem :) kmroczek(at)autospektrum.pl

Szkolenie super, dużo lepsze niż to z FCA na Modlinie (instruktorzy o wiele bardziej przyłożyli się do zadania)

Rozbawiło mnie hamowanie vmax [emoji16] jako że nie mam ogranicznika mam hamować z 260+ ? [emoji16]

Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka

spokojnie, nie rozpędzisz się przecież do takich prędkośći

No wiem [emoji6] niektóre rzeczy były na 1 szkoleniu. Czuję że będzie więcej gadania niż jazdy. 50 aut to 3 zespoły po 10 samochodów.

No i po imprezie :) Ostatecznie było 35 aut w 4 grupach (jeśli dobrze kojarzę po 2 grupy na każdym stopniu). Szkolenie jak dla mnie do polecania ;) Hamowania z Vmax chyba nikt nie testował :D :D :D

Super też, że udało się zobaczyć sporo osób z forum ;) A z kim się nie udało no to do następnego!

No i ode mnie duży plus, że gadżet odzieżowy (hoodie) nie robi ze mnie słupa reklamowego i jest na nim tylko logo AR :)

Dobrze że nie było zbędnego gadania tylko dużo jazdy. Koledzy mówili że ok 82km wyszło.

Mała pętla - wielka radość ^^
Wiadomo gdzie będą dostępne filmiki i zdjęcia tego ich fotografa?

Mała pętla - wielka radość ^^
Wiadomo gdzie będą dostępne filmiki i zdjęcia tego ich fotografa?
Ostatnio wrzucili tylko krótki film 2min z całej imprezy(1 etap). Trzeba by miec dojście do nich żeby udostępnili cały materiał.

Impreza naprawde bardzo fajna:)oby wiecej takich :)obszerna relacja naprawde by sie przydala :))

Dobrze że nie było zbędnego gadania tylko dużo jazdy. Koledzy mówili że ok 82km wyszło.

No to akurat szczęście w nieszczęściu przez epidemię. Ale jakby była jakaś ankieta po kursie to można zaznaczyć, żeby nie wracali do tradycyjnych kursów hahaha

No to akurat szczęście w nieszczęściu przez epidemię. Ale jakby była jakaś ankieta po kursie to można zaznaczyć, żeby nie wracali do tradycyjnych kursów hahaha
Ja rozmawiałem z instruktorem i mówiłem mu że szkoda że nie mogli z nami jeździć po małej pętli , przydałyby się jakieś wskazówki itp [emoji6]

Nic dodać, nic ująć - świetne szkolenie, super zabawa. Może braki w kontaktach z instruktorem w samochodzie da się nadrobić przy okazji szkolenia II stopnia, jak już będzie szczepionka na covid-19 ;)

oby tylko nikt z tym covidem nie wrocil z tego szkolenia :)

PS ktos moze opisac wrazenia z jazdy Ferrari?? ponoc 3 osoby byly wyłonione??

oby tylko nikt z tym covidem nie wrocil z tego szkolenia :)

PS ktos moze opisac wrazenia z jazdy Ferrari?? ponoc 3 osoby byly wyłonione??
To trzeba się umawiać. Nie było jazd w sobotę.

aa ok, myslalem ze od razu na goraco po szkoleniu...

Też tak myślałem , ale mówili że ślisko i nie ma sensu.

Amortyzatory
Powrót