Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Możesz mi zaznaczyć, które to jest to uszczelnienie metalowe? Pytam serio.Śruba spustowa posiada dwa zintegrowane uszczelnienia. Bliżej gwintu gumowe, na kołnierzu zintegrowane metalowe
Śruby nie wymieniam. Kupuje nową uszczelkę Elring 176.090...pytanie czy jest on wielokrotnego użytku? Czy dajecie zawsze nowy?
Wymieniona przeze mnie uszczelka pasuje do samochodów wielu marek, m.in. do kilkudziesięciu modeli FCA (Chrysler, Dodge, Fiat). Pasuję m.in. do korka stosowanego w Chryslerach od kilkunastu lat, który wygląda tak: https://www.moparpartscanada.ca/oem-parts/mopar-drain-plug-6507741aa Przypomina Ci to coś?...jaka jest przewaga używanej uszczelki nad niepasującą uszczelką? Elring 176.090 to ja do Forda kupuję, bo pasuje - ale do Alfy? Tak "na oko", poważnie?
To nie jest korek do 2.0
Czy ktoś może tu podać wymiary uszczelki korka miski olejowej, średnicę zewnętrzną i wewnętrzną?
Z góry dziękuję.