Podłączenie spryskiwaczy xenon giulia

Tommytnt19

Nowy
Auto
Giulia 2.0
Dokładał ktoś może spryskiwacze
Do wersji bez oryginalnych...

Podłączyłem całą instalacje od spryskiwacze po zbiornik
Z 2 pompkami zmieniłem ustawienie w MECU ale niestety dalej nie działa tak się zastanawiam czy pójdzie to na standardowej wiązce? Tam i tak jest jedną wtyczka która pasuje ... przekaźnik ? Jakieś sugestie ????

Dokładał ktoś może spryskiwacze
Do wersji bez oryginalnych...

Podłączyłem całą instalacje od spryskiwacze po zbiornik
Z 2 pompkami zmieniłem ustawienie w MECU ale niestety dalej nie działa tak się zastanawiam czy pójdzie to na standardowej wiązce? Tam i tak jest jedną wtyczka która pasuje ... przekaźnik ? Jakieś sugestie ????

Sugestia żebyś poszukał na kąciku sam o tym pisałem tobie sie nie che tym bardziej mi.

Po dołożeniu spryskiwaczy trzeba zmienić jeden bajt w proxi, było już pisane na forum który, trzeba poszukać. Pewnie nie masz też przekażnika (lewa strona komory silnika) , gdzieś też są zdjęcia skrzynki z tym przekażnikiem i bez niego.

Szanowni Koledzy,
aby prawie idealnie zrobić tą instalację poszukuję pinów do wtyczek lub całych wtyczek, jeśli ktoś ma na zbyciu to chętnie zapłacę. Załączam fotki wtyczek z których poszukuję piny.

Załączniki

• BCM pod nogami pasażera.jpg
    BCM pod nogami pasażera.jpg
    117.4 KB · Wyświetleń: 90
  • Poszukiwana połowa wtyczki.jpg
    Poszukiwana połowa wtyczki.jpg
    108 KB · Wyświetleń: 80
Projekt ukończony, wszystko działa jak powinno. :)
Podziękowanie dla marekkoczta i epsonix za pomoc i cierpliwość.

Z ciekawostek w mojej Giulii Base USA 2020, 59 bajt to "5E", a w opisach które czytałem to przeważnie "5A" ?
DZIĘKI

Amortyzatory
Powrót