Mapa PL nav + do GT

Auto
Alfa Romeo GT 1.9 JTD
Ma ktos z Was moze mape pl do nav + w alfie GT ale nie tą z chomika bo mi jej nie czyta (error cd) Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
wypalam napewno dobrze a laser wyczysciłem wacikiem.Poza tym plyty z muzyka czyta super.wypale jeszcze raz i zobacze.

może napiszę Ci jak to zrobić raz a dobrze, bez kombinowania z różnymi nagrywarkami, bo one nie stanowią w tym momencie problemu.
masz cztery pliki w formacie *.rar

otwierasz pierwszy w WinRar i wypakowujesz na pulpit.
Na pulpicie pojawia się jeden plik o nazwie :CD 5 Poland.nrg

ściągasz darmowy program na nagrywania obrazów płyt IMG Burn
http://www.digital-digest.com/software/download.php?sid=470&ssid=0&did=1

instalujesz -> uruchamiasz
wkładasz cd-r do napędu.
w programie IMG Burn wybierasz opcję "Write image file to disc"
w kolejnym oknie wskazujesz miejsce wypakowanego obrazu płyty, czyli pliku CD 5 Poland.nrg
na obrazku masz zaznaczone jaka to ikonka

następnie po prawej na dole masz opcję prędkości zapisu płyty - wybierasz x2,4
naciskasz na ikonę write

po zakończeniu nagrywania idziesz do auta, wsadzasz płytę i musi działać !

dadasiek jestes mega mistrzem!!!Po twoich poradach wszystko hula jak trzeba, wielkie pozdro i szacun!!!

O Boże! Zrobiłem tak jak opisałeś i działa! Nie mogę w to uwierzyć, nagrywałem płytę już chyba 4 razy! DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech Ci Bóg wynagrodzi małą awaryjnością Twojej belli!
Może masz jeszcze jakąś genialną radę jak podłączyć mp3 do tego NAVI?
Z tego co wiem, jedynym rozwiazaniem jest ta przejściówka ale czy na pewno będzie działać?
http://allegro.pl/cyfrowa-zmieniarka-mp3-usb-sd-alfa-fiat-lancia-i1750453711.html

pozdro

Dzięki, chyba się na to zdecyduje, bo za dużo zamieszania z tym up datem softu.
A jeszcze mam pytanko do navi i telefonu, czy ta pani tylko po włosku umie mówić? :)

nie, ta Pani mówi też po niemiecku, angielsku, francuski też jej nie obcy :)

kiedyś dawno temu język mi się przestawił...
z tego co pamiętam, to aby go zmienić, trzeba w komputerze pokładowym (czyli w opcjach na wyświetlaczu przy wskaźnikach) ustawić język angielski. Menu obsługujemy przyciskami, które znajdują się po lewej stronie kierownicy.

pozdrawiam,
Adam

Moja widocznie chodziła na wagary. Całe menu navi+ mam po angielsku ale pani mówi do mnie tylko po włosku :( Dziwne bo auto przyjechało z Belgii. Nie nauczyła się nawet francuskiego? :(

Moja widocznie chodziła na wagary. Całe menu navi+ mam po angielsku ale pani mówi do mnie tylko po włosku :( Dziwne bo auto przyjechało z Belgii. Nie nauczyła się nawet francuskiego? :(

moja też jest z Belgii i gada po angielsku.
Próbowałeś zmieniać język, tak jak napisałem wyżej ?

No ale ja mam ustawiony język manu na angielski, to na jaki mam zmienić? :) Jest gdzieś w menu oddzielna opcja języka komunikatów głosowych? Żeby zadzwonić także muszę używać włoskiego.

Amortyzatory
Powrót