rafaddd
Nowy
- Auto
- alfa romeo GT 1.9 jtd (2004)
tak jak pisałem wszystkie wtryski sprawdzone-jeden wykalibrowany ,wiązka sprawdzona.autko sprawne-odpukac.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
i p...a! 2 tygodnie był spokuj i znów swieci mcsf...krew mnie zaleje!!!
moźe Ci sie sprzęgło już ślizga. co do kontrolki to być może sama zgaśnie po dłuższym postoju np. po nocce, a jak nie to szukaj na forum odpowiedzi.Witam, naświetle problem, kupiłem właśnie GT 1,9 diesel 150km z 2004 roku i jest taki problem, że pojawiła się kontrolka MOTOR SYSTEM FAILURE, komputer pokazuje problem z "poziomem powietrza", dodam, że kontrolka świeci się cały czas. Dodatkowo, nie wiem czy mi się wydaje, ale chyba jest tak, że jak wcisnę pedał gazu (bez względu na bieg) mam wrażeniem, że auto przyspiesza, ale "prawdziwe przyspieszenie" łapie po dwóch sekundach. Dodatkowo wykryliśmy, że auto nie ma katalizatora! Nie wiem w ogóle co robić...
Wyskoczyło mi to cholerstwo dziśCzy jest ktoś w Krakowie posiadający kompa kto mógłby się podłączyć do mojej Alfy?
zamiast wymieniac egr, mozna go wyciac z programu i zaslepic, cena wyciecia i nowego egr porównywalna
pzd.
Skoro komputer wskazuje na problem z poziomem powietrza, auto nie przyspiesza jak należy to przyczyna może być jedna - przepływomierz![]()
to się dopłaca kilka stów i ma się chip + egr off w cinsoft.pl :lol:Są tacy, co liczą 400 zł. za wycięcie EGR-a![]()