Ceramika - dobry adres w Poznaniu

radosuaf

Nowy
Auto
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21
Pod koniec lipca odbieram z salonu Giulię i chciałbym na nią od razu nałożyć ceramikę - czy ktoś może polecić dobre studio w Poznaniu, które nałoży porządny preparat (i zrobi to dobrze) w rozsądnej cenie?

Przede wszystkim PPF Full Front + lusterka + klamki (i wnęki pod nimi) + próg załadunkowy + progi wewnętrzne, a na resztę ceramikę. Sama ceramika nie uchroni od kamieni przy jeździe drogami szybkiego ruchu.

Wtedy robi się już dość drogi biznes, a w Giulietcie przez ponad 5 lat nic się specjalnego nie działo... Głównie chodzi mi o zabezpieczenie lakieru przed ptasimi odchodami i opadami z lip.

W Poznaniu zdecydowanie Arek Kaźmierczak - Old School Detailing.

https://www.facebook.com/OldSchoolDetailingArekKazmierczak

- - - Updated - - -

PS. Arek na pewno powie co i jak, ale od siebie dodam - poproś o nieprzygotowywanie samochodu do wydania. Tak, będzie ukurzony i brudnawy, może nawet zostanie klej po folii zabezpieczającej, ale później detailer będzie miał mniej roboty po naprawianiu błędów "myjkowego".

[MENTION=8766]radosuaf[/MENTION] No tak, PPF wychodzi drożej od ceramiki. I tak warto dać przynajmniej na lampy. Jak nie będziesz non stop jeździł po autostradzie to z ceramiką tragedii nie powinno być ;-)

Samochód stoi w Old School Detailing - właśnie dzwonił do mnie właściciel, że lakier jest w stanie wręcz idealnym, sam w szoku - wpada dekontaminacja + polimerek i zobaczymy jak to się będzie sprawować.

Trochę z niej spłynęło :):

641891382338310782.jpg

Ostatnia edycja:
Samochód stoi w Old School Detailing - właśnie dzwonił do mnie właściciel, że lakier jest w stanie wręcz idealnym, sam w szoku - wpada dekontaminacja + polimerek i zobaczymy jak to się będzie sprawować.

Trochę z niej spłynęło :):

Pokaż załącznik 280103

Będziesz zadowolony. AreK to klasa światowa jeśli chodzi o te tematy.

Cieszę się, że skorzystałeś z polecenia :D Arek co prawda nie jest pasjonatem, ani nawet entuzjastą Alfy (choć jego żona śmiga Giuliettą, bo tak sobie wymarzyła), ale z roboty na pewno będziesz zadowolony.

Wezmę go sobie na spytki, co tam konkretnie wrzucił na lakier :D

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót