Łódź - TMiN vs Alfateam vs 3B

Polecam TMIN. Nie jeden mechanik nie wiedział co dolega mojej Alfie. TMIN poznał się od razu. Naprawa przebiegała sprawie i rozsądnie cenowo. Dodatkowo przyjemny kontakt.
ps. dziękuję p. Marcinowi z autosklepu na Pabianickiej za 'wysłanie' mnie do panów z TMIN.

Tylko TMiN !!!! Do Nich mam najbliżej ( tylko 80km). Zrobili pierwszy przegląd i naprawy po zakupie w
mojej gtv-ce V6 w 2008 roku i od tamtego czasu tylko Im ufam. Z racji odległości do Łodzi ostatnio
sam staram się naprawiać swoje alfki, ale z poważniejszymi naprawami jeżdzę do Nich.
Z mechanikami z mojej okolicy mam jak najgorsze doświadczenia.
Jakie numery potrafią wywinąć ci pseudo "mechanicy" to o pomstę do nieba woła.
A przy okazji pozdrawiam ekipe TMiN.

Ostatnia edycja:
Odradzam firmę Tmin łódz Bruzdowa 29 Stanowczo,jak chcecie być bezpieczni.........

Naciągają i nie robią roboty ,jak prawdziwy serwis,brak słów na robotę.
Znajoma od dłuższego czasu serwisowała auto u nich ,non stop coś jej wymyślali ,żeby ciągnąć kasę ,non stop wymiany,wymiana sondy,która była dobra a zapchany był kat, itd ,amatorski remont silnika 2 razy ,a ostatnio wymiana silnika i tutaj polecieli po bandzie ,amatorsko poskładane i do tego co najgorsze ,przez nich by się zabiła ,nie dokręcili sanek ,które powoli gubiły śruby.
Tragedia....
tmin-y ,jak to czytacie i nie kojarzycie to 2,0 jts sedam 04r - już jej nie pozwole do was przyjechać
kiedyś moją 155 też naprawiali , polegli..

Dlaczego mnie to nie dziwi :)

Wysłane z mojego LON-L29 przy użyciu Tapatalka

od przeszło 2 lat serwisuję w 90% swoją Julkę w TMiN (poza serwisem skrzyni TCT, bo tego nie robią) i doświadczenia jak dotąd pozytywne. robili mi już kompletne hamulce, rozrząd, zawieszenie, serwis olejowy+filtry ze 4 razy, przełożenie kierownicy, wymianę zbiorniczka płynu wyrównawczego, łatanie wiązki w klapie i dużo mniejszych pierdół. z robotą raczej nigdy nie było problemów, dodatkowo duży plus, bo często lubię dopytać, podrążyć i jak w wielu warsztatach ciężko z tym szło, tak tu zawsze dostawałem pełną i wyczerpującą odpowiedź. a trafiłem do nich, bo to najbliższy serwis obok mojego miejsca zamieszkania i w sumie cieszę się, że nie muszę szukać niczego dalej. jakby co to nie jest post sponsorowany, piszę opinię bo zapracowali (albo raczej zapracował, bo z tego co kojarzę drugi Pan przeniósł się za Łódź, do Głowna)

A ja właśnie odbieram auto z wymiany rozrządu w FLAR Ital. Wcześniej był robiony w TMiN i Kuba sie łapał za głowę jak to zostało wcześniej zrobione. Generalnie moje szczęście że auto nadal jeździ, bo zostało zrobione niechlujnie, bez odpowiednich narzędzi z narażeniem uszkodzenia silnika. Ale nie będę się denerwować kolejny raz.
Najprostrzym przykładem niech będzie fakt, że śruby przy skrecaniu całości po wymianie rozrządu były wkręcane jak leciały a jak były za długie to cięli flexem :/
Dla spokoju wszystkie wymieniłem.
Proponuję poczytać historie osób którzy nie mieli tyle szczęścia ze swoimi autami u nich.

Wysłane z mojego LON-L29 przy użyciu Tapatalka

Też myślałem, że wszystko spoko, a tymczasem przy okazji robienia rzeczy w innym serwisie, dowiedziałem się m.in. że wsadzili najtańszy gówniany filtr oleju jaki się da (dla jasności - zawsze mówię żeby części montować przede wszystkim dobre, a nie tanie). Huczącego jak odrzutowiec łożyska/piasty też nie byli w stanie "zdiagnozować". Raczej się więcej nie wybiorę ani na Bruzdową, ani do nowej lokalizacji

Amortyzatory
Powrót