Widziana-Widziany na ziemi lubuskiej

No to właśnie Ty:D swiatlo tego dnia sie popsulo ;p i ten korek spowodowalem ja jadac wolno poniewaz zauwazylem ze mi opony drze ...
Nie wiedzialem ze skreciles na bp ;p tak to bym zajechal ;p bo mialem chec sie puscic za Tobą ;d
Ale ważne że dojechałeś :D
Masz za duże opony czy za duży ładunek miałeś ? ;)

Nie no gumy to 17" 225/45 wlasnie sie okaze dopiero w pon co tak zdziera lacie ;p

Ja bym zaczął od założenia prawidłowego rozmiaru opon, czyli 215/45/17 :) 225 są wyższe jakieś 2-2,5cm a to robi różnicę :)

Ostatnia edycja:
Czarna 159 na Wrocławskiej w środę (30.04.2014r) ok 17:00 to Ty Belmondo? Dopiero po chwili się zorientowałem że ktoś do mnie macha i w ostatniej chwili odmachałem. Pozdrawiam i do zobaczenia!

Czarna 159 na Wrocławskiej w środę (30.04.2014r) ok 17:00 to Ty Belmondo? Dopiero po chwili się zorientowałem że ktoś do mnie macha i w ostatniej chwili odmachałem. Pozdrawiam i do zobaczenia!

to bylem ja :) rowniez pozdro

oraz pozdrowienia dla GTV dzisiaj na wyszynskiego

Ostatnia edycja:
W Zielonej Rondo Rady Europy 147, Sulechów Zacisze koło przedszkola tez 147:):)

A ja jeżdżę sobie ostatnio moim drugim samochodem - zielonym fiatem brawa - i widzę Wasze AR, ale nie mrugam bo nie znacie mego drugiego autka. W niedzielę w Castoramie ok 11.00 mijałem srebrną 159 SW na ramkach. Kto to był?

Prawdopodobnie ja (jesli ciemny "srebrny"), bo jakoś koło tej godziny byłem w Castoramie. Przód ramka klubowa, tył Zastalu ;-)

Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Dzisiaj w Lubsku czarna 156 kombi w JTD na klubowych ramkach 2x widziana, raz byłem piechotą pod ogólniakiem w Lubsku, później mijaliśmy się na XX-Lecia w Lubsku. Pomachałem, ale bez reakcji... Ktoś z forum? :)

EDIT.
Tak ok godziny 18 :)

Ostatnia edycja:
Dziś ok 16:10, krzyżówka Batorego z Zamoyskiego, srebrna 147 na ramkach

Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót