Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
no właśnie tak średnio u mnie z czasem przed świętami... Jedynie wieczorem a wieczorem to już ciemno :/
...no chyba że dasz się przejechać golfem, to się zastanowię![]()
eee Pany jak ja bym sie tak z wami umawiał, to do jesieni bede robił przy silniku... wczoraj juz porozkrecałem połowe dolotu i założyłem to ustrojstwo. Pozostaje kwestia poskrecania wszystkiego i jazd testowych czy to cos dało... Niemniej dziękuję za propozycje. Garażu i światła na szczęście nie jest brak, brak jest rąk do pracy, a jechać pół miasta mi sie średnio usmiecha... w przypadku magika to nawet 2 miasta![]()
Osz Ty!!! Teraz to żeś mnie zdenerwował... lepiej otwieraj bramę bo właśnie do Ciebie jadę, udowodnię Ci że to to jeździ i to o własnym silniku. Żebyś się czasem nie udławił jak zobaczysz moje czerwone felgi pod swoją bramą!Gietefałkę Ligar musiałby przyciągnąć, to te 15 minut z buta, trochę się wyyyyyydłuuuuuża![]()