Pierwsze noworoczne spotkanie

mku1980

Nowy
Auto
156 2,4 JTD
Zbieram propozycje na 1 noworoczne spotkanie gdzie i kiedy - ważne żeby było nas dużo. Jak będzie kilka propozycji zrobimy ankietę:
propozycje:
1. Jaworzno Parking Hala sportowa MCKIS termin 09-01-2011 - możliwość Bilard i pizza ALIBI klub, basen, Sosina - wszędzie kolumna autek
2. Katowice 3 stawy parking pod realem termin 06-0-2011 - ciepło pd dachem można jechać na ognisko
3. Świerklaniec 06 lub 09-01-2010 ognisko.

Głosowanie tu:
http://www.forum.alfaholicy.org/malopolska_gorny_slask/41842-spotkanie_2011_a.html

Ostatnia edycja:
a bydzie sie z kim pościgać ? :D
bo jo teroz parcie mom :P

To jeżeli można składać swoje propozycje :P
Wiec tak parking pod Realem na 3stawach (Katowice), jest miarę ciepło + nic nie pada na głowę :)

a bydzie sie z kim pościgać ? :D
i długa prosta tez jest :)

Dodatkowo można podjechać na parking na lotnisko i zrobić tam grilla :)

EDIT:
Może by tak spotkać się 06.01.2011, czyli w czwartek na w/w 3stawach. Będzie wtedy więcej samochód innych marek tak jak to miało miejsce teraz w czwartek :O

Ostatnia edycja:
3 Stawy najlepsze moim zdaniem, takie centrum dojazdu z każdej innej miejscowości na dodatek obok A4 :) i parking podziemny = cieplej i lepiej :D

Bocian z czym do ludzi :D hehehe kiedy mnie zabierzesz na przejażdzke po Sosnowcu itp? :D

lizany - ciebie to w ciemno biorę bez dodawania mocno gazu

lizany - ciebie to w ciemno biorę bez dodawania mocno gazu

Nie zmieniaj tematu, kiedy mnie zabierasz? :D

Co do spotkania, to jeszcze raz napisze że 3 stawy najlepsze ale jeśli chodzi o date to niedziela by była chyba najbardziej interesująca dla wszystkich jakaś

pasuje 06,08.01.11 3 stawy jak najbardziej, Na którą godzine i jaki kolor parkingu??

Myślę że damy radę aczkolwiek wszystko zalezy jak mi w pracy wypali czy nie będzie żadnej niespodzianki :/

Pzdr

a własnie miolech napisac ze Wos dawno nie widziołech i co mom z tym zrobic, moze jakis grill albo fojera, ewentualnie kulig we swierklancu i potym fojera...

pzd.

a własnie miolech napisac ze Wos dawno nie widziołech i co mom z tym zrobic, moze jakis grill albo fojera, ewentualnie kulig we swierklancu i potym fojera...

pzd.
George!! jja jestem za kuligiem :D zabawa przednia była więc może ruszyłby temat i np. w lutym byśmy się na sanki przerzucili??:D:D

Siema postara się być w sumie nie mam daleko! Bociek z chęcią stanę z Tobą na kreskę ! :)

Amortyzatory
Powrót