Page 26 with 65 The firstThe first ... 161718192021222324252627282930313233343536 ... LastLast
Show results from 251 to 260 with 648
    The user Expert Avatar kylo1986
    He joined the
    03 2010
    Lives in
    Podlasie
    Auto
    166 2.4 20v Fl x2, 159 1.9 8v

Domyślnie

Quotation Wrote PeeN Zobacz post
    Niby nie jest źle, rozumiem, że Pablo lub jego chłopakom nie chciało się poświęcać czasu na pierdoły w postaci "brzęczących" elementów. Nie mogłem tylko zrozumieć jednego - przebieg auta wzrósł w 3 dni o 200 km. Czytając to forum zapamiętałem jeden wpis na temat dodatkowych kilometrów i zwróciłem na to uwagę. Może to norma w warsztatach, ale mi się to nie podoba i z tego powodu na razie tam nie wrócę.
    To i ja się odezwę, bo wstawiam do nich samochód co pół roku na 10 do 14 dni od dwóch lat zawsze proszę o jazdę samochodem, żebym odbierał w 100% sprawdzony, no i teraz tak, jakim cudem w twoim przypadku przybyło 200 kilometrów, a w moim nigdy nie przybyło więcej niż 3 kilometry w ciągu tak długiego czasu. Poza tym kto był u Pabla to widział że oni nie mają się czasu wysrać, a co dopiero jeździć czyimiś samochodami, ich zajdy próbne też widziałem- samochód zostaje zapalony, jak trzeba chodzi aż się rozgrzeje, następnie z kilometr może dwa w jedna stronę po asfalcie i dziurach i nawrotka.
    I mój psi ryj mi coś mówi ze ktoś tu kantuje, bo w tamtym roku o ile mnie pamięć nie myli w sierpniu warsztat był nieczynny, bo miałem jakieś gówno do wymiany, a tu kicha na poczcie była informacja.

› Więcej...: Mechanic Warsaw !! !!

The user The embryo Avatar Cezary
    He joined the
    07 2011
    Lives in
    Warsaw, Poland
    Auto
    Alfa Romo 159 1.9 JTDm 120 KM Sportwagon

Domyślnie

Polecam nr 2- pablogarage.pl

Skorzystałem tydzień temu i jestem bardzo zadowolony. Dobra robota za rozsądne pieniądze. Rozwiązałem problemy gdzie w Wawie mieszali-kASOwali-mieszali-kasowali i było tak samo z autem.

Ze względu na to, że żyję w okolicach Białołęki/Marek/Targówka i mam wokół 40 warsztatów a do PABLO jest 40km miałem dużą zagwozdkę czy się wybrać. Wybrałem się i wreszcie jest sprawa załatwiona.

ZDECYDOWANIE POLECAM

---Updated---

A goście w stylu "mechanic jechał moim samochodem - to skandal" powinni walnąć się w czerep następnie powtórzyć zabieg i zastanowić się czy to nie jest pożyteczne w odkrywaniu i analizowaniu Alfowych niespodzianek.

The user Beginner Avatar Robalgis
    He joined the
    10 2012
    Lives in
    Warsaw, Poland
    Auto
    AR 159 SW 1.9 JTD 16v 2006 Fiat 126p 1988, Ducati Monster 695 2007, AR 145 1.4 TS 1998 (2005-2010)

Domyślnie

ja również jestem zadowolony z usług świadczonych w pablogarage.pl. Serwisuje u Pawła swoje Alfiszony od 2008 roku, zawsze wszystko OK. Polecam.

The user Cyclist
    He joined the
    02 2009
    Lives in
    Wołomin
    Auto
    156 3.0 V6 '01 blu cosmo

Domyślnie

Również mogę polecić Pablo, korzystam od kilku lat, gdzie robię wszystkie poważniejsze przeglądy i naprawy.
    Alfa i ja z usług zadowoleni

The user Maniac resoraków Avatar mklimko
    He joined the
    04 2011
    Lives in
    Warsaw, Poland
    Auto
    Volvo XC60; była Alfa 159 SW

Domyślnie

Chciałbym powiedzieć parę słów o T&T Twardowskim w Warszawie. Oddałem ostatnio swój samochód do zdiagnozowania paru bolączek i jestem, póki co, usatysfakcjonowany poziomem obsługi i zainteresowania. Zakres początkowych prac oczywiście deczko się poszerzył ale z drugiej strony lubię jak ktoś zwróci uwagę nie tylko na to o co się go poprosi. Co prawda mój portfel chciał mnie po tym wszystkim zlinczować ale w końcu zachciało mi się ASO Jak na razie nie żałuję i polecam. Pzdr.

The user Cyclist
    He joined the
    06 2011
    Auto
    147 1.9 140KM

Domyślnie

Paweł Mikulec

Wymiana prawego dolnego wahacza; wymiana kompletu łączników stabilizatora; wymiana paska klinowego; wymiana filtrów: powietrza, oil, kabinowego; wymiana oilu.

Cena za robociznę: 400 PLN.

Dla mnie cena optymalna, do roboty brak zastrzeżeń.

Aha, Paweł robi również klimę. Niestety dowiedziałem się za późno i pojechałem do Piaseczna do Klima car. Nie polecam zdarli ze mnie strasznie i nie zlokalizowali wycieku.

The user Romeo Avatar Krusz
    He joined the
    07 2011
    Lives in
    Warsaw / Lancaster UK
    Auto
    156 1.8TS '02

Domyślnie

Quotation Wrote mklimko Zobacz post
    Chciałbym powiedzieć parę słów o T&T Twardowskim w Warszawie. Oddałem ostatnio swój samochód do zdiagnozowania paru bolączek i jestem, póki co, usatysfakcjonowany poziomem obsługi i zainteresowania. Zakres początkowych prac oczywiście deczko się poszerzył ale z drugiej strony lubię jak ktoś zwróci uwagę nie tylko na to o co się go poprosi. Co prawda mój portfel chciał mnie po tym wszystkim zlinczować ale w końcu zachciało mi się ASO Jak na razie nie żałuję i polecam. Pzdr.

Jeden z najlepszych serwisów w Polsce jeśli nie liczy się cena.

Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Crazy 0.5bara
    Mazda mx5 - sideways, on the ground and with the steering wheel on the wrong side.
    "Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic do not turbo your car. Do not make it faster. Do not do anything. Go buy a bus pass. "

The user Beginner Avatar zapsu
    He joined the
    05 2012
    Auto
    in plans

Domyślnie

Gdzie polecacie jechać z autem przed zakupem? Najlepiej gdzieś od strony Praga/Gocław?

The user Expert Avatar Zmianowy
    He joined the
    05 2011
    Lives in
    Warsaw, Poland
    Auto
    Kodiaq 23' L&K

Domyślnie

Quotation Wrote zapsu Zobacz post
    Gdzie polecacie jechać z autem przed zakupem? Najlepiej gdzieś od strony Praga/Gocław?
    ASO Twardowski

The user Stallion Avatar sagat
    He joined the
    09 2009
    Lives in
    Piaseczno, Poland/Warsaw, Poland
    Auto
    AR Brera 3.2 v6 Q4 skyview

Domyślnie

Też polecam, sprawdzałem tam moja Brere przed zakupem.