• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Giulietta] Giulietta 1.4 TB MA - opinie i ogólne informacje

• Autor wątku Autor wątku hov
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.

hov

Nowy
Auto
Giulietta 1.4TB MultiAir
Cześć,
przymierzam się do zakupu AR Giulietta. Silnik, który mnie interesuje najbardziej to benzyna 1.4 170km z modułem MA. No i moje pytanie to jak to w praktyce wygląda? Czy ten MA rzeczywiście psuje się tak jak wszyscy mówią? Jak ogólnie wygląda sprawowanie Alfy Giulietty z tym motorem? Co osoba to inna opinia i najczęściej skrajna, albo tragedia i ciągły warsztat albo super auto i godne polecenia. Wiem, że jak dbasz tak masz więc prosiłbym też o info co najlepiej zrobić po zakupie takiej alfy, oleje, filtry?
Dodatkowo prośba o opinię czy oferty do 30tys zł są warte uwagi na serwisach sprzedażowych. Mowa o początkach produkcji.
Z góry dziękuję za każde info :)

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót