jersy czasami odpisujesz na priv?
jersy czasami odpisujesz na priv?
Zazwyczaj tak.
Wybacz, ale jak dostałem Twojego drugiego priv'a to sądziłem, że Tobie też odpisałem, nie zwróciłem uwagi na brak strzałeczki. Wszystkim pozostałym którzy pisali w tej samej sprawie odpisałem. Jeszcze raz przepraszam![]()
Jakbyś ostatecznie znalazł kogoś zaufanego w 3M poza powyższymi alternatywami to daj znać tutaj, będzie na przyszłość.
Ja generalnie sam w swojej starej i nowej wszystko robię i przynajmniej wiem,że dobrze.Ostatnio dałem swojej buta i zaczęło piszczeć od 1300 obr.Pojechałem do jednego mechanika-turbina.Drugiego-z całą pewnością-turbo.Nie dało mi to spokoju,bo dziwny ten pisk-wycie było.Pogrzebałem,pogmerałem i okazało się,że padła uszczelka pod kolektorem wydechowym.Koszt-20zł.nowej i 1 godzinkę na wymianę.W 3m trudno znaleźć dobrego i zaufanego fachowca.Jak widzą ,że to Alfa,zaraz oczy im się świecą na dobry zarobek.
Jak się stoi na klepisku pod płotem to trudno samemu dłubać. Pierdoły do których dostanę się od góry jakoś ogarnę ale reszta odpada.
W Chyloni podobno jest niezły warsztat, polecane mi go kiedyś w Pomorskim Klubie AR: Technologica się zwie czy jakoś podobnie. Ktoś stąd robił tam remont generalny 2.0 20vT z Coupetki i był zadowolony. Po świętach może podjadę i pogadam z nimi, bo to w sumie niedaleko Rumi.
Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka
A powie mi ktoś gdzie dobrze zrobić zbieżność/geomoetrię w Gdyni ew. Gdańsku?
Majchrzak - Sopot, Armii Krajowej 49
Tylko bądź pewien, że masz na 100% sprawny zawias, bo cię gość wyrzuci.
Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka
Technologic : https://www.facebook.com/technologicserwis/?fref=photo
Dobrze znany warsztat w grupie SRT. Ale bardziej ich kojarzę z projektami typu "mocne Evo" niż JTD
ale na pewno dają dobrze radęJak bedziesz możesz pozdrowić szefową , Karolinę od Toma z SRT
![]()
Chciałbym odświeżyć temat. Poszukuję dobrego zakładu zajmującego się klimatyzacją w Gdańsku. Druga kwestia dotyczy zdiagnozowania problemu / usterki w samochodzie, dlatego poszukuję jak wcześniej mechanika, a nie "wymieniacza" metodą prób i błędów. Może ktoś w ostatnich dniach takiego znalazł w Trójmieście... ???