Jakis kontakt do tego Dzikowskiego podacie?
Jakis kontakt do tego Dzikowskiego podacie?
Google nie gryzie..![]()
https://www.google.pl/maps/place/Dzi....5874892?hl=pl
Dziekuje!
powiem Wam, że
Po 1 - Dzikowski zrobił bardzo pozytywne wrażenie. Drgania były akurat tak delikatne, że nie dało się wyczuć o co może chodzić - ale dodatkowe stuki które czasem isę pojawiały -zostaly zdiagnozowane jako coś w hamulcu.. (nie wiem czy napisałem wcześniej, że drgania jest to objaw który czasem jest..a czasem nie ma wcale )
Miałem zatem obserwować..i jakby co - dzwonić..niestety szykowało mi się 1200 km do zrobienia i musiałem zrobić to pilnie..i Dzikowski nie miał akurat miejsca w kalendarzu za co go nie winię (oby zawsze miał klientów w opór) więc siła rzeczy - udałem się do Michała z MM..gdzie faktycznie - stuki z tyłu okazały się być nie odpuszczającym zaciskiem hebla prawy tył, a co do wibracji - panowie wyczaili nieznaczny luz na przegubie ale nie na tyle poważny żeby - jak sami przyznali - teraz to robić. zatem jeżdże dalej i obserwuję.. i tak przejechałem już 2000 km obserwując.. i rzadko zdarza się że wibruje mi na 3 i 4 biegu.. ale czasem tak.. a czasem gładko jak po maśle.. sam jestem ciekaw co to z tego wyjdzie ale póki co jeżdżę i zacieszam się jak podlotek że tak fajnie się bella prowadzi![]()
czy ktoś z Was zna AMS w Pruszczu Gdańskim, przy Grunwaldzkiej?
http://ams-auto.pl/o-firmie
Czasami przejeżdżam kolo nich i ostatnio widziałem jedna AR159, która stała u nich na parkingu (nie widziałem czy na ramkach klubowych), a innym razem z drogi dojazdowej wyjeżdżało Maserati 3200GT (ale nie jestem pewny czy wyjeżdżało akurat od nich).
Jest ktoś na forum, kto kiedykolwiek u nich był?
Ja osobiście nie bylem.
narazie korzystam u MM service.. ale powoli rezygnuje.
Oddaję samochód z skrzypieniem dostaje odpowiedz "pewnie wahacz" no to mowie zrobimy go i będzie ok.
No i po wyjechaniu znow skrzypi a odpowiedz na to była "to co robimy cale zawieszenie ?".... i tak poszło 750zl w błoto ?
Myślę nad Rumia tym panem Krawczykiem![]()
Polecam Ci z czystym sumieniem i pełną odpowiedzialnością Sławka, który od jakiegoś czasu przeniósł warsztat na Komunalną w Pruszczu. Od wielu lat serwisuję u niego auta i jestem bardzo zadowolony. Znają się dobrze na włoszczyźnie.
- - - Updated - - -
Polecam Ci z czystym sumieniem i pełną odpowiedzialnością Sławka, który od jakiegoś czasu przeniósł warsztat na Komunalną w Pruszczu. Od wielu lat serwisuję u niego auta i jestem bardzo zadowolony. Znają się dobrze na włoszczyźnie.
Ok, dzięki Papek!
sprawdzę go w jak wyjadę z garażu na wiosnę![]()
Mała aktualizacja z mojej strony jeśli chodzi o MM, ostatnio diagnozowałem z Michałem wtryski, padło że trzeba robić..ok no to zrobione kasy nie mało..ale ok wtryski to wtryski nigdy tanio nie jest. dwa miesiące po remoncie objawy wróciły..
Mysłę nie może być przecież wtryski zrobione .. wyciągam wtryski u znajomego mechanika na stół i widze tylko to że kur@@@w żaden nie tknięty..myślę że nie no może jednak..jadę do serwisu boscha daję wtryski do sprawdzenia i diagnoza wszystkie do robienia nie były nigdy tknięte... dzięki MM za wydanie pieniędzy na kompletnie nic.. moja AR jak i dwa pozostałe samochody już tam nie podjadą. A i znajomi też przestaną.. i tak się traci klientów.