Sayfa 5 ile 9 İlkİlk 123456789 sonson
Sonuç göster 41 Hedef 50 ile 90
    VIP Manyak resoraków Avatar maciekk
    O katıldı
    12 2008
    Hayatımızda
    Brest
    Otomatik
    Ve 2.5V6 156 147 1.6 Ts

Domyślnie

alıntı Yazdı KarolinaS Zobacz post
    Dobrze wiedzieć, zastanawiałam się czy nie jechać jej obejrzeć...(500km w obie strony)

prosze i juz dziewczyna zaoszczedziła sporo paliwa i czasu a tak byłoby tylko rozczarowanie...bo sprzedawca nie uczciwy

---Güncellendi---

alıntı Yazdı Greciu Zobacz post
    Kolego bez urazy ale nie jeden samochód w Polsce i zagranicą kupiłem i sprzedałem. Każdy handlarz zawsze zapewnia że jego egzemplarz jest "och i "ach" a jeżeli cena "realna " jest zaniżona to nie można spodziewać się cudów.

Jeżeli ktoś sprowadza samochody 2-3 letnie z niskim przebiegiem to kupił go jako mocno uszkodzony lub jako topielec. Nic nie ma za darmo (popatrz na zagraniczne aukcje) i odpowiedź wyjdzie sama.

Pozdrawiam i życzę zakupu dobrego egzemplarza.
    greciu jak mniemam tez jestes handlarzem wiec nie wiem o co bijesz piane skoro sam piszesz ze "Każdy handlarz zawsze zapewnia że jego egzemplarz jest "och i "ach" a jeżeli cena "realna " jest zaniżona to nie można spodziewać się cudów." i ciekawe czy jak sprzedajesz samochod ktory był w jakikolwiek sposob trzasniety to do klienta lecisz odrazu ze zdjeciami przed i po nie chce mi sie wierzyc

› Więcej...: Scammers! -bezwypadkowe.net uyardı
    ne k'mon ???

Kullanıcı Korsan yol Avatar tradelux
    O katıldı
    10 2011
    Otomatik
    Brera

Domyślnie

alıntı Yazdı grzesk Zobacz post
    Takie czasy,jak ktoś dba o samochód i chce za niego dobre pieniądze to nie sprzeda bo "panie na allegro chodzą po tyle a tyle",jak dasz za nisko to na pewno bity szrot z historią i nieważne ,że dziecko w drodze czy żona w potrzebie czy chłopięcy kaprys na cos i potrzebujesz kasy-jesteś podejrzany.Chyba dla jaj wystawie swoją za cene adekwatną do stanu i rzeczy włożonych i ciekawe ile razy sie telefon odezwie
    Raczej się nie odezwie Ja mam na sprzedaż swoje prywatne auto. Robione wszystko na czas, a nawet ponad stan (jak np. kolektor dolotowy, bo był już mocno zawalony nagarem, a mogłem go w sumie wyczyścić i wepchać znowu). Doinwestowane auto. Jak się pojawił klient to chciał rwać z ceny 6tys zł! Pojechał kupił trochę taniej, za to auto z aukcji leasingowej bez podatku VAT, na fakturę VAT-marża, bo kupił taniej o 2tys zł, niż u mnie
    Ludzie w Polsce chcą dobre auta w cenie szrotu...
    ---
    İstek üzerine arabayla kaza asla. | Reklamlar: trade-lux.otomoto.pl
    FIAT grubu / PSA Sarf parça

Kullanıcı Romeo Avatar Greciu
    O katıldı
    05 2009
    Hayatımızda
    Jarocin
    Otomatik
    Maserati Quattroporte

Domyślnie

alıntı Yazdı maciekk Zobacz post
    greciu jak mniemam tez jestes handlarzem wiec nie wiem o co bijesz piane skoro sam piszesz ze "Każdy handlarz zawsze zapewnia że jego egzemplarz jest "och i "ach" a jeżeli cena "realna " jest zaniżona to nie można spodziewać się cudów." i ciekawe czy jak sprzedajesz samochod ktory był w jakikolwiek sposob trzasniety to do klienta lecisz odrazu ze zdjeciami przed i po nie chce mi sie wierzyc
    Niestety ale Cię zawiodę, nie jestem handlarzem miałem już kilka Alf (prywatnie) i nie tylko, ale skoro nie chcesz wierzyć to nie musisz ja Cię przekonywac nie będę.
    Kilku osobom z forum już malowałem AR jak i innym osobą, więc mam kontakt z handlarzami, sprzedającymi i kupującymi osobami prywatnym.
    Widze co się dzieje na rynku samochodowym.

selamlar
    'S:
    Maserati Quattroporte V

Vardı:
    AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD

Kullanıcı Romeo Avatar mattom
    O katıldı
    12 2009
    Hayatımızda
    dolnoslaskie DZL-> SONRA
    Otomatik
    Fiat croma 1.9 150 beygirlik

Domyślnie

alıntı Yazdı maciekk Zobacz post
    ciekawe czy jak sprzedajesz samochod ktory był w jakikolwiek sposob trzasniety to do klienta lecisz odrazu ze zdjeciami przed i po nie chce mi sie wierzyc
    U ciekawych ludzi kupujesz auta.
    Kupowąłem co prawda nie alfe a ibize, ale człowiek od razu wyszedł do mnie z laptopem i pokazał co było uszkodzone, zanim poszliśmy oglądnąć auto - bo on nie chce mieć nieprzyjemności i bicia piany ze jest cos walniete. Pokazał gdzie jak co i ile było zrobione + faktury za naprawe lakierowanie i czesci i dopiero auto oglądaliśmy.
    Przy 147 - w trakcie rozmowy o bezwypadkowość gosciu poszedł do auta, wyciągnął laptopa i pokazał wszystkie foty szkody i napraw
    147 heyecanlı olmak

VIP Manyak resoraków Avatar maciekk
    O katıldı
    12 2008
    Hayatımızda
    Brest
    Otomatik
    Ve 2.5V6 156 147 1.6 Ts

Domyślnie

alıntı Yazdı mattom Zobacz post
    U ciekawych ludzi kupujesz auta.
    Kupowąłem co prawda nie alfe a ibize, ale człowiek od razu wyszedł do mnie z laptopem i pokazał co było uszkodzone, zanim poszliśmy oglądnąć auto - bo on nie chce mieć nieprzyjemności i bicia piany ze jest cos walniete. Pokazał gdzie jak co i ile było zrobione + faktury za naprawe lakierowanie i czesci i dopiero auto oglądaliśmy.
    Przy 147 - w trakcie rozmowy o bezwypadkowość gosciu poszedł do auta, wyciągnął laptopa i pokazał wszystkie foty szkody i napraw

ilu jest takich sprzedajacych??? pewnie nie wielu niestety...
    ne k'mon ???

syfon
    Bir konuk

Domyślnie

alıntı Yazdı KarolinaS Zobacz post
    Dobrze wiedzieć, zastanawiałam się czy nie jechać jej obejrzeć...(500km w obie strony)
    No to już wiesz:-)

Kullanıcı embriyo Avatar hauer
    O katıldı
    01 2013
    Otomatik
    Alfa Romeo 156 1.9MJTD 150HP

Domyślnie

alıntı Yazdı tradelux Zobacz post
    Ludzie w Polsce chcą dobre auta w cenie szrotu...
    Bo nie mają kasy. Jak kogoś byłoby stać to by sobie nowe kupił, a jak bieda w kraju, to każdy chce jak najmniej wydać. Ja to rozumiem.

Kullanıcı Uzman Avatar KHOT
    O katıldı
    11 2012
    Hayatımızda
    Poznan
    Otomatik
    Panzergrau

Domyślnie

alıntı Yazdı hauer Zobacz post
    Bo nie mają kasy. Jak kogoś byłoby stać to by sobie nowe kupił, a jak bieda w kraju, to każdy chce jak najmniej wydać. Ja to rozumiem.
    Nie. Jakby mieli kasę na nowego kompakta, to dalej chcieliby satın almak roczną S-klasę za cenę złomu - taka mentalność dużej parçası rodaków, tego nie przeskoczysz. Przypomina mi się szukanie z koleżanką samochodu - nie dość, że rocznik i przebieg to świętość, choćby miał mieć dziurę w podłodze jak samochód Flinstonów, to jeszcze argumentem który sprawił że się poddałem i zrezygnowałem z pomocy było "renk mi nie odpowiada" (w przypadku faceta wstaw tutaj cokolwiek z wyposażenia na czym ten konkretny osobnik będzie miał akurat fiksację).

Kullanıcı Uzman
    O katıldı
    10 2011
    Otomatik
    AR 166 busso/AR 166 jtdm/AR 166 jtd/jtdm 156/AR AR 156 jtd/jtdm 147 AR

Domyślnie

jak dla kogoś jest zatrudne żeby otworzyć stronę w necie z kraju z którego handlarz przytachał auto i zobaczyc za ile są te roczniki z takim wyposażeniem ,przebiegiem i Motoruiem nie uszkodzone to potem pojawiają się pretensje że handlarz wali scieme bo ludek wierzy w igiełke z 2009 prawie bez przebiegu za 27 tysiecy gdzie inne sa parę tysięcy droższe.No ale przecież powiedzial przez tel to napewno mówi prawdę ,a za granica ktoś oddał super auto za pó, darmo żeby biedne polaczki mogły jeździć fajnym autem i żeby jeszcze handlarz biedny coś zarobił.
    ps. Greciu ty handlarzu jeden

Kullanıcı Quadrifoglio Verde Avatar drift-r
    O katıldı
    10 2010
    Hayatımızda
    Szczecin, Polonya/Łódź (bazen)
    Otomatik
    AR 147 1.6 TS Distinctive 2001

Domyślnie

alıntı Yazdı jarek1986 Zobacz post
    żeby biedne polaczki
    Z góry przepraszam za OT ale jak widzę jak ktoś rodaków nazywa w ten sposób to się we mnie gotuje. Co to w ogóle ma być?... zwłaszcza w takiej sytuacji gdy ktoś chciał kupującego oszukać.